Zoek
Sluit dit zoekvak.

Activiteiten jeugd hervat

Afgelopen dinsdag 21 augustus zijn de jeugdtrainingen weer begonnen. Rond de klok van 19.00 uur verzamelen we ieder week voor onze training vanaf het clubhuis in Bemmel.

De jeugd in Gendt moet nog even wachten. Daar starten we ná de Gendtse kermis weer en wel op maandag 3 september (18.30 uur vertrekken vanaf het Julianaplein in Gendt). Op de donderdagavond is er voorlopig nog geen training.

 

Zoek je nog een leuke uitdaging voor je training? We hebben in september nog een paar leuke activiteiten op de agenda staan.

▸ Tijdrit Dijk

Junioren en Senioren – De Junioren en Senioren rijden op zondag 2 september de afstand van 20 kilometer. Je kunt dan al om 8.00 uur het rugnummer afhalen.

Jeugd – Op de dinsdagavond 4 september staat de korte afstand van 3 kilometer op de planning. We starten dan nabij Café De Sprok en rijden richting Bemmel. Rugnummers afhalen kan dan vanaf 18.30 uur.

 

▸ Ronde van Bemmel – Zondag 16 september  2018 is er een echte wielerronde in Bemmel. De jeugd t/m 12 jaar kan dan meedoen bij de Dikke Banden Race. Je mag dan echter niet op je racefiets. Zie www.rondevanbemmel.nl.

 

▸ Koppeltijdrit – Tot slot is er op zondag 7 oktober 2018 nog de koppeltijdrit. Hier is ook een speciale ouder-jeugd categorie op een afstand van 6 kilometer. Ben je ouder dan twaalf, zoek dan een maatje voor de hele afstand. Zie ook www.twctverzetje.nl/wedstrijden/koppeltijdrit.

Tags:

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.