Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gezocht: Vrijwilligers voor Wielerspektakel van 17 september

Op zondag 17 september 2017 zal de Rabo Wielerronde van Bemmel samen met de Jeugdronde van Bemmel voor de zevende keer georganiseerd worden. In de ochtend zal het Open Lingewaards Kampioenschap Tijdrijden worden verreden.

 

De voorbereidingen van dit eendaags wielerspektakel zijn in volle gang. Om dit evenement in goede orde te laten verlopen, zijn we op zoek naar parcourswachten tijdens de 3 wedstrijdonderdelen. De organisatie kan dit namelijk niet alleen. We hebben jullie hulp hard nodig!

De parcourswachten hebben een belangrijke taak om de veiligheid van de renners en publiek te waarborgen en gevaarlijke situaties te voorkomen. Vlaggen en fluiten bij doorkomst van de renners en publiek op veilige momenten helpen oversteken horen hierbij.

 

Kan jij een bijdrage leveren aan dit mooie evenement? Meld je dan aan als parcourswacht! Dit kan door te mailen naar rabowielerronde@twctverzetje.nl. Inzet kan voor 1 of meerdere onderdelen. Voorafgaand aan de wedstrijden zal er een korte briefing plaatsvinden bij Café ‘t Hertenkamp.

 

Wedstrijd onderdeel Briefing Wedstrijd
Parcourswachten Start – Einde
1. Open Lingewaards Kampioenschap Tijdrijden 08:30 09:30 – 11:30
2. Dikke Banden Race + Jeugdcategorieën 11:30 12.00 – 14.15
3. Rabo Wielerronde van Bemmel 14:15 15:00 – 18:00

 

Van de parcourswachten bij het laatste wedstrijdonderdeel wordt verwacht mee te helpen met afbreken, want… vele handen maken licht werk!

 

Ik hoop jullie te ontmoeten op zondag 17 september!

 

Organisatiecomité Rabo Wielerronde van Bemmel
rabowielerronde@twctverzetje.nl

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.