Introductie-les Jeugd bij TWC ’t Verzetje

Op zaterdag 11 september van 14:00-16:00u wordt wederom een introductie les gegeven op de baan van BOD de Sprinters. Op deze dag gaan kinderen onder begeleiding van ervaren trainers aan de slag met de grondbeginselen van het wielrennen. Denk hierbij aan oefeningen op het gebied van sturen, remmen, schakelen, balans, bochtentechniek etc. Plezier staat hierbij voorop.

Naast de deelnemers aan de introductie les zullen deze dag ook enkele bestaande jeugdleden aanwezig zijn en oefeningen (mee)-doen. Op zaterdag 11 september om 14:00u verzamelen we bij het clubhuis van TWC ’t Verzetje, Sportlaan 1B, 6681 CD Bemmel. Wij zorgen ervoor dat iedereen een passende fiets en helm krijgt, waarna we gezamenlijk naar de baan van BOD de Sprinters fietsen voor de training.

Om 16:00u kunnen de kinderen weer worden opgehaald bij het clubhuis van TWC ’t Verzetje. Ouders mogen op de baan even komen kijken, maar we verzoeken wel de corona-maatregelen in acht te nemen en voldoende afstand te houden.

Als kinderen na deze introductie-les enthousiast geworden zijn en ook op dinsdagavonden met ons mee willen trainen, dan mogen de geleende fietsen mee naar huis genomen worden. De jeugd van TWC ’t Verzetje traint op de dinsdagavond van 18:30u tot +/- 20:15u tot het moment dat de klok verzet wordt. Na het verzetten van de klok begint het winterseizoen en gaan we met de jeugd (degene die dat willen) op de zaterdagmiddag met de MTB het bos in (hier is echter wel een minimale leeftijd van 8 jaar aan gesteld).

Degene die na de introductie les voornemens zijn om lid te worden en gebruik willen maken van het fietsplan, verwijzen we naar de informatie hierover op de website. Mocht je interesse hebben om mee te doen aan de introductie les, meld je dan aan via jeugd@twctverzetje.nl.

Mocht je op basis van bovenstaande nog vragen hebben, horen we dat uiteraard graag.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.