Search
Close this search box.

Oproep jeugdleden: doe mee met de Grote Clubactie

Ook dit jaar doet onze vereniging weer mee met de Grote Clubactie. Het succes is voor een groot deel afhankelijk van de inzet van onze jeugdleden. We hebben vorig jaar bijna € 400,- aan onze clubkas toe kunnen voegen en daarmee vooral een aantal jeugdactiviteiten kunnen ondersteunen. Bijvoorbeeld de winter- en zomerafsluiting.

Dit jaar zal de bijdrage wederom gaan naar o.a. de wintertrainingen voor de jeugd op de nieuwe spinningbikes in ons eigen clubhuis. Deze trainingen kunnen we onze jeugdleden gratis aanbieden. Ook wordt een gedeelte ingezet voor de afsluiting van het zomer en winterseizoen.

De opzet van de Grote Clubactie is op hoofdlijnen gelijk aan vorig jaar. Dat betekent dat:

  • wij alle jeugdleden vragen hun best te doen om tenminste 10 loten te verkopen aan buren, familie en kennissen. In het verkoopboekje staat alle verkoopinformatie.
  • de verkoop van de loten middels incasso verloopt. Je hoeft dus maar 1x langs de deur en er hoeft geen geld te worden geïnd. Na verkoop ontvangen de kopers geen papieren lot, maar het lotnummer komt op het bankafschrift. De afschrijving hiervan gebeurt in oktober.
  • alle kopers direct 4 kortingsbonnen ontvangen, die zitten in het verkoopboekje op de achterkant van het bedankbriefje met deurzegel.
  • de prijs van een lot € 3,- is gebleven. Van elk verkocht lot vloeit direct € 2,40 in onze clubkas
  • er een grote hoofdprijs is van € 100.000,-
  • je een deurzegel achterlaat om aan te geven dat iemand daar al een lot heeft verkocht.
  • als je minimaal 20 loten verkoopt, je een vrijkaartje krijgt voor een pretpark.
  • het bestuur jullie inzet waardeert. Alle jeugdleden die loten verkopen, ontvangen een Pathé Thuis film. De top-3 verkopers worden nog eens extra in het zonnetje gezet met een cadeaubon van Profile Ouwerling.

Contante verkoop / papieren loten

  • De mogelijkheid blijft om contant loten te verkopen. Je vult dan in het verkoopboekje naam, adres en aantal loten in. Als je het boekje inlevert ontvang je het aantal contant verkochte loten. Deze moet je dan bezorgen en het geld ontvangen. Dit lever je weer in bij mij, Leon.
  • De verkoop start op zaterdag 16 september a.s.

Ik verzoek alle verkopers de ingevulde boekjes vóór 14 oktober a.s. weer in te leveren bij de trainer of in de brievenbus van ons clubhuis.
Alvast bedankt voor jullie inzet!

Leon Wielders
penningmeester@twctverzetje.nl

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.