Search
Close this search box.

Trainingsweekend oudere jeugd

Jeugd trainingsweekendVoor het weekend van 22 + 23 februari 2014 is het plan om gezellig samen met de oudste jeugd (14+) de eerste buitenkilometers van 2014 (met ‘t Verzetje) te maken.

Daarom zouden we het leuk vinden als jullie op een of het liefst beide dagen mee willen gaan, beide ochtenden starten we rond 10 uur vanaf het clubhuis om op de zaterdag rond 12 uur gezellig samen te lunchen in het clubhuis en vervolgens ‘s middags nog even de fiets op te gaan voor een lekkere training. Voor de zondag gaan we één keer trainen en sluiten we vervolgens weer af met wat lekkers te eten om jullie harde werken te belonen.

 

Mochten jullie je afvragen of jullie snel genoeg kunnen fietsen? We passen de training altijd aan het individuele niveau van iemand aan dus in principe kan die het leuk vindt gewoon mee!!

Deelnemen is helemaal gratis inclusief de lunch op zaterdag en het eten na de training op zondag met dank aan ‘t Verzetje!

 

Graag horen we zo snel mogelijk van jullie of jullie mee gaan, stuur hiervoor even een berichtje naar joeriras@hotmail.com of bramfrieling@hotmail.com zodat we rekening kunnen houden met de boodschappen.

Het belooft hoe dan ook gezellig te worden dus meld je aan!!

 

Groetjes,

Bram Frieling

Joeri Ras

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.