Zoek
Sluit dit zoekvak.

Start spinning seizoen

Ook dit jaar kunnen we vanaf november weer spinnen in het clubhuis. Deelname is alleen mogelijk voor leden van ‘t Verzetje.

De indeling van de groepen is als volgt:

  • dinsdag 19.00-19:45 uur; jongste jeugd vanaf 7 november
  • dinsdag 20.00-21.00 uur; oudste jeugd vanaf 7 november
  • woensdag 19.30-20.30 uur; senioren vanaf 1 november
  • zondag 09.30-10.30 uur; senioren vanaf 5 november

Deelnemers werken onder begeleiding van een trainer een mooi programma af. Dank aan onze trainers die dit volledig vrijwillig doen. Na afloop is voor de liefhebber de bar open voor een kopje koffie of thee of glaasje fris.

Jeugdleden
Jeugdleden kunnen gratis deelnemen aan de spinning lessen. Er wordt een groepsindeling gemaakt. Een aantal van jullie heeft zich al aangemeld. Wil ook jij zeker zijn van een spinningbike? Stuur dan even een mailtje met de vermelding welk tijdstip jouw voorkeur heeft via jeugd@twctverzetje.nl.

Senioren
De senioren betalen € 2,50 per uur spinning. Hiervoor koop je een 8-rittenkaart bij de bar voor € 20,00. Na de les wordt je kaart afgestempeld. Senioren  zich inschrijven via een digitaal inschrijfsysteem. In de volgende nieuwsbrief van de secretaris staat hoe je dit kunt doen.

Als je toch niet kunt haal dan je reservering zo gauw mogelijk weer weg. Hierdoor krijgt de eerstvolgende op de wachtlijst bericht dat hij/zij alsnog kan komen. Voor vragen of problemen met het inschrijfsysteem, kun je contact opnemen met spinning@twctverzetje.nl

Bij wijzigingen van de trainingen en mededelingen zal gebruik gemaakt worden van de mail. Controleer je mail dus regelmatig voor het begin van een training.

Tags:

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.