TWC ‘t Verzetje blikt terug op 2022.

2022 was een bijzonder jaar. Voor het eerst in een paar jaar, waren er dit kalender jaar bijna geen corona maatregelen en konden al onze evenementen weer doorgaan. We kunnen dus terugblikken op een mooi jaar met veel evenementen. Hieronder een mooie lijst met hoogtepunten van dit jaar.


Wedstrijden

Dit jaar konden organisaties weer wedstrijden organiseren zonder beperkingen van het coronavirus. Bij het Verzetje hebben vooral de jeugd wedstrijden gereden. Tycho Janssen en Bram Gerritsen hebben diverse wedstrijden op de veldritfiets en mountainbike afgewerkt. Beide heren halen hier veel plezier uit om het bos in te gaan en konden tijdens de trainingen vol enthousiasme hierover vertellen aan andere leden tijdens trainingen op de weg en in het bos.

Ronde van Bemmel

Ook kon ons eigen wielerronde van Bemmel dit jaar weer doorgaan. Met een vol programma en veel leden van het Verzetje aan de start was het weer een mooie dag in het centrum van Bemmel. Met als hoogtepunt: organistoren Maarten en Cor op het Podium

Strava klimmerstrofee

Bij de strava klimmerstrofee konden de lichtgewichten hun lol op. Dat liet Henri Heijltjes zich niet twee zeggen en won met overmacht de klimmerstrofee dit jaar. Bij de junioren ging de zege naar de pas 15 jarige Yordi Jansen. Bea van Daelen-Knorth pakte de zege bij de vrouwen

Tijdritten

Bij de tijdritten ging de overwinning dit jaar naar de constant presterende Emiel Jansen. Over 3 Tijdritten troefde hij zodoende de pas 17-jarige Tycho Jansen en Rene Gerritsen af. Bij junioren Pakte de broer van Tycho, Jordi Jansen de overwinning voor Ties Akkerman en Daan Degen.

Toeren

Elke week weer in groepen rijden kon ook dit jaar weer voor het eerst het hele jaar met eigenlijk bijna geen beperkingen. Onderweg kon er weer gezellig met elkaar over het fietsen en andere zaken worden gepraat. Een gezamenlijke toertocht over de Sallandse heuvelrug  en het gezamenlijk clubweekend ter ere van het 40 jarige jubileum van onze club zijn enkele hoogtepunten.

Pukkeltocht

Het hoogtepunt van het toerseizoen was misschien wel de Pukkeltocht. Wat was het mooi dat vele wielrenners naar Bemmel kwamen om te genieten van de Pukkeltocht. Met een hoop mooie foto’s onderweg en mooi weer was het een geslaagde dag met genoeg klimplezier.

Jubileumfeest en clubfeest

Afgelopen jaren was het niet mogelijk om een clubfeest te houden vanwege de corona maatregelen. Dit hebben we dit jaar dubbel en dwars ingehaald. In de zomer hebben we het jubileumfeest ingehaald met een BBQ en een borrel. Dit feest hebben we grootst aangepakt met een DJ en Rob Harmeling als gastspreker. In oktober hebben we ook weer als vanouds ons jaarlijks clubfeest kunnen vieren.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.