Tycho Jansen in Veluwe MTB-competitie

Ook dit jaar doet Verzetje-lid Tycho Jansen weer mee met de lokale MTB-competitie. Hieronder lees je zijn verhaal over de eerste wedstrijden van 2023 in deze competitie.

Tycho Jansen: Ik doe mee met de Veluwse MTB competitie. Dit is een MTB-competitie waar mensen vanaf 2015 mee kunnen doen in verschillende categorieën. Dit seizoen doen er 5 jeugdleden van TWC ‘t Verzetje mee in verschillende categorieën. Ik (Tycho 17), Yordi (16), Ruben (13), Jelte (15) en Iskander (11). Zo zijn er al verschillende goede resultaten behaald zoals een 4de plaats door Iskander.

Uitslag

Ik ben zelf dit jaar tot nu toe als hoogste als 9de geëindigd. Zelf vind ik dat een zeer goed resultaat omdat ik nog aan mijn conditie aan het werken ben na een corona besmetting. De wedstrijden vanaf categorie 7 (waar ik in mee rijd) zijn 50 min + 1 ronde lang.

Parcoursen

De parcoursen bevinden zich op terreinen van MTB-verenigingen. Elke wedstrijd is een compleet ander parcours. De een is heel technisch en de andere heeft veel rechte stukken met scherpe bochten.

Al met al een hele leuke ervaring en ik raad iedereen aan om een keer een wedstrijd te proberen!

Tags:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.