Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vakantiestop jeugdtraining

image002Afgelopen Dinsdag (8/7) hadden we het voornemen om de laatste training voor de vakantieperiode lekker zomers en feestelijk af te sluiten. Samen met een bezoekje van Guus Evers, onze clubsponsor en tevens leverancier van de jeugdfietsen, een kleine fotoshoot en natuurlijk een lekker ijsje bij de vernieuwde cafetaria Moos…….

Zoals je op de foto’s kunt zien, waren er maar een paar bikkels die alle negatieve berichten van buienradar negeerden. Het ijsje smaakte er in ieder geval niet minder om….

 De foto’s die gemaakt zijn kun je hier terug vinden.

Om iedereen even lekker van de vakantie te laten genieten, stoppen we gedurende de schoolvakantie even met de jeugdtrainingen. De eerst volgende training is dan dinsdagavond 26 augustus weer om 19.00 uur bij ons clubhuis. (dus niet een week eerder zoals ik gisteren per abuis heb verteld….)

De jeugdgroep uit Gendt (en omstreken) begint weer na de Gendtse kermis op maandagavond 1 september bij het ind. terrein Gendt.

Elke dinsdagavond noteert Eddy Jansen de aanwezigheid van de jongste jeugdleden om de kilometers bij te houden voor het toerklassement. De oudere jeugdleden kunnen en mogen dat zelf doen. De tussenstand wordt maandelijks gepubliceerd op onze site (zie forum – toeren: http://twctverzetje.nl/forum/viewtopic.php?f=5&t=1068), waarbij de echte kilometervreters tijdens het jaarfeest voor mooie prijzen in aanmerking komen. Ook tijdens de vakantie mogen jullie zelf gereden tochten noteren en doorgeven tijdens de trainingen.

En heb je een leuke fiets en/of -vakantie ervaring? Schrijf eens een leuk verhaaltje voor het clubblad en/of website. Ben heel benieuwd…..

Namens alle trainers een fijne vakantie gewenst,

Rene Gerritsen

Tags:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.