Zwiftmeet-ups weer van start

Een clubrit waarin renners van alle niveaus moeiteloos bij elkaar in het wiel zitten. Op de weg is dat haast onmogelijk, maar tijdens de Zwft meet-ups is dat precies wat er wekelijks aan de hand is!

Ook deze winterperiode organiseert TWC ‘t Verzetje wekelijks een clubtraining op Zwift. Elke woensdagavond wordt er vertrokken voor een gevarieerde training. In november en december wordt er vertrokken om 19:00 uur voor 60 minuten. Vanaf januari is dit 90 minuten. Tijdens deze gezamenlijke ritten wordt de groep altijd bij elkaar gehouden, hoe rustig of hard je ook op je trappers ramt.

Leden die via de nieuwsbrief hebben aangegeven interesse te hebben in deze wekelijkse virtuele clubrit krijgen hier vanzelf bericht van. Heb jij niets aangegeven maar wil je ook eens meerijden? Stuur dan een mail naar secretaris@twctverzetje.nl en houd de woensdagavond vanaf 19:00 uur dan alvast vrij.

De eerste Zwift meet-up start op woensdagavond 2 november 2022. Ride on!

Delen?

Deel op Facebook
WhatsApp
Deel op Twitter
Deel op Linkedin

Door:

Ruben van Kempen

Ruben van Kempen

Andere nieuwsberichten

Werk in uitvoering

Momenteel wordt er nog gewerkt aan de ontwikkeling van deze website. Hierdoor is mogelijk niet alle informatie juist / volledig en werkt nog niet alles zoals ‘t moet.

Heb jij tips of ideeën voor de website?

Direct contact opnemen met de VCP

Het bericht dat je hieronder stuurt wordt alléén naar de vertrouwenscontactpersoon gestuurd. Dit bericht wordt vertrouwelijk behandeld. 

Jouw naam
Contactgegevens
Jouw bericht

Aanmelden als lid van TWC 't Verzetje

Adresgegevens*
Geboortedatum*
Contactgegevens
Heb je al een keer met onze clubkennis gemaakt?*
Ben je al lid van de NTFU?*
Bankrekening*
Ten name van*
Met welke vrijwilligerstaken zou je graag willen helpen?
Mogen we foto's gebruik waar jij op staat, die worden genomen tijdens clubactiviteiten?
Eventuele toelichting