Koningsrit 2022

Jaarlijks wordt er door onze jeugd tijdens Koningsdag een echte Koningsrit verreden. Dit betekent een flinke afstand en behoorlijk wat hoogtemeters, net als in de grote rondes zoals de Tour de France.

Dit jaar waren er voor de jeugd twee routes gemaakt: 70 kilometer met ruim 600 hoogtemeters en lange route van maar liefst 110 kilometer met onderweg zelfs meer dan 1.000 hoogtemeters. Duidelijk een 👑Koningsrit👑 dus!

Onder begeleiding van jeugdtrainers en enkele senior-leden reden de talenten van de club over de bekende klimmetjes in het Rijk van Nijmegen. Via het Duitse Reichswald werd er weer koers gezet richting Bemmel. Onderweg waren er stops geregeld, waarbij de deelnemers niks tekort kwamen. Gekoelde frisdrank, en zelfs oranje tompoezen lagen er klaar.Naast de jeugd reden er ook twee groepen dames en diverse heren senioren een beste clubrit met de nodige hoogtemeters.

Na afloop bleek de rit er bij vele flink in te hakken. Maar na wat bijgekomen te zijn bij ‘t clubhuis kwamen de praatjes van de (jeugd)leden gelukkig snel weer terug..

📷 Bekijk hier alle foto’s van Koningsrit 2022.

Delen?

Deel op Facebook
WhatsApp
Deel op Twitter
Deel op Linkedin

Door:

Ruben van Kempen

Ruben van Kempen

Bekijk meer van:

Andere nieuwsberichten

Werk in uitvoering

Momenteel wordt er nog gewerkt aan de ontwikkeling van deze website. Hierdoor is mogelijk niet alle informatie juist / volledig en werkt nog niet alles zoals ‘t moet.

Heb jij tips of ideeën voor de website?

Direct contact opnemen met de VCP

Het bericht dat je hieronder stuurt wordt alléén naar de vertrouwenscontactpersoon gestuurd. Dit bericht wordt vertrouwelijk behandeld. 

Jouw naam
Contactgegevens
Jouw bericht

Aanmelden als lid van TWC 't Verzetje

Adresgegevens*
Geboortedatum*
Contactgegevens
Heb je al een keer met onze clubkennis gemaakt?*
Ben je al lid van de NTFU?*
Bankrekening*
Ten name van*
Periodieke afschrijving*
Met welke vrijwilligerstaken zou je graag willen helpen?
Eventuele toelichting