Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tijdritten

De jaarlijkse strijd om de snelste van onze club

Elk jaar organiseert TWC ’t Verzetje een drietal tijdritten die meetellen voor het clubkampioenschap. De bijbehorende namen zijn “Tijdrit Heuvel” (7,5 km, vlak met viaduct), “Tijdrit Klein Amerika*” (8,5 km, glooiend) en “Tijdrit Dijk” (19,4 km, vlak).

De deelnemers strijden in diverse categorieën (senioren, junioren, dames en jeugd) om de dagzege. De winnaar van elke categorie krijgt een mooi bedrukt clubshirt van TWC ’t Verzetje met de vermelding van clubkampioen in zijn/haar categorie. Dit klassement gaat op punten. Om kampioen te worden in de categorie is deelname aan alle drie de tijdritten verplicht. Bij gelijke stand in punten telt de snelste tijd.

Daarnaast kennen wij de algemeen clubkampioen. De winnaar van dit klassement is het Verzetje-lid die over alle drie de tijdritten gemeten de snelste totaaltijd neerzet. De algemeen clubkampioen mag de fameuze wisselbeker een jaar lang thuis op de schoorsteenmantel zetten en wordt opgenomen in de Wall of Fame.

Inschrijving voor deze tijdritten staat ook open voor niet-leden. Zij doen logischerwijs niet mee voor het overkoepelende clubkampioenschap. Niet-leden in de categorie Senioren betalen €5,- per tijdrit.


Tijdrit Heuvel

7,5 km (21 april 2024)
9:00 uur

Tijdrit Klein Amerika*

8,5 km (30 juni 2024)
9:00 uur

Tijdrit Dijk

19,4 km (1 september 2024)
9:00 uur
* Aangepast parcours Tijdrit Reichswald/Klein Amerika

Wegens de gestelde eisen en verplichtingen betreffende een vergunningaanvraag bij de Gemeente Kleve heeft TWC ‘t Verzetje doen besluiten naar een alternatief parcours te gaan zoeken voor Tijdrit Reichswald (middelste tijdrit). Wij zijn ervan overtuigd dat we een vergelijkbaar en net zo’n uitdagend parcours hebben gevonden bij Klein Amerika.
Tevens hebben wij hier de medewerking gekregen van de Gemeente Berg en Dal ontvangen om onze deelnemers hier te laten strijden om een podiumplek.

Inschrijven

Vooraf kunnen deelnemers en vrijwilligers zich inschrijven.

Op de dag van de clubtijdritten binnen het clubkampioenschap is ‘t ook nog mogelijk om je op de dag zelf aan te melden als deelnemer.

Nieuws over tijdritten

Archief tijdritten

Alle uitslagen van tijdritten tussen 1981 en 1999 vind je terug in ons archief tijdritten.

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.