Search
Close this search box.

Tijdritten

De jaarlijkse strijd om de snelste van onze club

Elk jaar organiseert TWC ’t Verzetje een drietal tijdritten die meetellen voor het clubkampioenschap. Al meerdere jaren staan deze bekend als de tijdrit “Heuvel” (7,5 km, vlak met viaduct), “Reichswald” (10,7 km, glooiend) en “De Dijk” (19,4 km, vlak).

Vanaf 2023 zijn deze tijdritten ook open voor niet-leden. Zij doen logischerwijs niet mee voor het overkoepelende clubkampioenschap.

De deelnemers strijden in diverse categorieën (senioren, junioren, dames en jeugd) om de dagzege. De winnaar van elke categorie krijgt een mooi bedrukt wielershirt van TWC ’t Verzetje met de vermelding van clubkampioen in zijn/haar categorie. Omdat dit klassement op punten gaat, is 1 deelname al voldoende om mee te dingen naar het kampioenschap. Bij gelijke stand in punten telt de snelste tijd.

Daarnaast kennen wij de algemeen clubkampioen. De winnaar van dit klassement is het Verzetje-lid die over alle drie de tijdritten gemeten de snelste totaaltijd neerzet. Algemeen kampioen wordt je echter alleen, als je alle 3 de tijdritten in  jouw categorie gereden hebt en een eindtijd hebt neergezet. De algemeen clubkampioen mag de fameuze wisselbeker een jaar lang thuis op de schoorsteenmantel zetten en wordt opgenomen in de Wall of Fame.

Tijdrit Heuvel

7,5 km (21 april 2024)

Tijdrit Reichswald

10,7 km (30 juni 2024)

Tijdrit Dijk

19,4 km (1 september 2024)

Inschrijven

Vooraf kunnen deelnemers en vrijwilligers zich inschrijven.

Op de dag van de clubtijdritten binnen het clubkampioenschap is ‘t ook nog mogelijk om je op de dag zelf aan te melden als deelnemer.

Nieuws over tijdritten

Archief tijdritten

Alle uitslagen van tijdritten tussen 1981 en 1999 vind je terug in ons archief tijdritten.

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.