Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kleding

van Toer- en Wielerclub 't Verzetje

Onze kledingleverancier is Bioracer.

De leden bestellen deze kleding, die zij tijdens onze clubtrainingen verplicht zijn te dragen, via de voor onze vereniging ingerichte webshop bij Bioracer. Wij stellen deze webshop 3 keer per jaar (februari, mei en september) open voor het plaatsen van een bestelling, via twctverzetje.nl/bioracer.

De clubkleding kunnen wij met flinke korting aanbieden dankzij onze sponsoren.

Naast de periodieke bestellingen hebben wij voor de meest gangbare maatvoering enkele exemplaren op voorraad. Wil je hier aanspraak op maken? Neem dan contact op met het bestuur via bestuur@twctverzetje.nl.

De clubkleding van TWC ’t Verzetje ziet er als volgt uit:

Zomertenue

Het zomertenue van TWC ‘t Verzetje is in de originele blauwe kleur, gecombineerd met het witte bovenstuk en rode accenten.

Wintertenue

Het wintertenue van TWC ‘t Verzetje is in het smetteloze donkerblauw met zwart. De rode accenten uit het zomertenue vind je hier ook in terug.

Wat zijn de verschillende kledinglijnen van Bioracer?

Bioracer heeft drie verschillende lijnen.
Prof is de basislijn. Icon is de verbeterde lijn. Epic is de beste lijn in de webshop.

'Netz' en 'Mesh' shirts

Bij de shirts korte mouw heb je daarnaast nog twee andere versies: Netz en Mesh.

Bij het shirt met Netz in de titel is de voor- en achterkant gemaakt van gaasjesstof (voor extra ventilatie), de zijkant is gemaakt van normale stof. Bij het shirt met Mesh in de titel is de voor- en achterkant gemaakt van normale stof, de zijkant gaasjesstof (voor extra ventilatie).

Wanneer wordt welke kleding gedragen?

Op de clubtrainingen voor de racefiets tussen 1 maart en 1 oktober wordt altijd het zomertenue gedragen. Dit hebben we zo afgesproken met onze sponsoren.

Het wintertenue kan dus in de winterperiode (1 oktober – 1 maart)  en het hele jaar tijdens offroad clubtrainingen worden gedragen. Daarnaast staat ‘t leden uiteraard vrij om deze kleding buiten de clubtrainingen om te dragen.

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.