Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sponsoren

van onze vereniging

Mede dankzij onderstaande sponsoren betalen onze leden een aantrekkelijk tarief voor de clubkleding, bieden we gerichte (jeugd)trainingen aan en kunnen we blijven investeren in de toekomst van onze club.

Bike Totaal ‘de Fietsspecialist’ is met circa 150 vestigingen in Nederland, België en Duitsland de grootste en bekendste keten rijwielspeciaalzaken in Europa. Bike Totaal Ouwerling is gevestigd in Huissen en is dé Bike Totaal specialist voor Lingewaard en omgeving.

Op biketotaal.nl vind je naast een ruime collectie nieuwe en gebruikte fietsen informatie over accessoires en onderdelen, leuke filmpjes, het laatste fietsnieuws, acties en natuurlijk de webshop.

Voorheen maakte Ouwerling onderdeel uit van Profile, dat vanaf 2024 verder gaat als Bike Totaal.

Deron is een krachtvolle organisatie die mede door een heldere bedrijfsvoering en een altijd ondernemende geest producten biedt die de huidige markt behoeft. Kwaliteit staat binnen Deron hoog in het vaandel. De producten voldoen aan alle kwaliteitsnormen die de wet- en regelgeving eisen. Deron verbetert het slaapcomfort binnen de gezondheidszorg met constante innovaties op het gebied van ligcomfort, decubituspreventie en het vermogen doeltreffende oplossingen te bieden voor mensen met pijnklachten.

Meer informatie over Deron kun je vinden op deron.nl of op hun Facebookpagina.

Frans Knorth Makelaardij is met meer dan 10 jaar ervaring een begrip in de regio. Door middel van plaatselijke kennis en persoonlijke benadering streeft hij er met zijn team naar om het maximaal haalbare resultaat te bereiken.
Het team van Frans Knorth maakt het verschil door net even een stapje harder te lopen dan de rest. Dat extra telefoontje te plegen. Betere brochures te maken. Die extra bezichtiging te regelen. Nieuwe foto’s te maken als de zon schijnt. En door niet te snel akkoord te gaan, maar nog even door te onderhandelen. Als NVM Makelaar en Taxateur houdt Frans Knorth van scherp onderhandelen en een actieve begeleiding bij de verkoop en aankoop van een woning.
Koop of verkoop jij jouw woning via Frans Knorth Makelaardij? Dan kun je volledig gratis gebruik maken van hun verhuisbus!

Meer informatie kun je vinden op: www.fransknorthmakelaardij.nl

Harry Matijssen is de verf- en woonspecialist van Bemmel. Zij staan altijd voor je klaar met hun professionele team. Mattijssen is inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan allen een schildersbedrijf! Zij bieden een totaalpakket waarbij service, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Naast schildersbedrijf en woonwinkel bieden zij ook aanvullende diensten aan: Mattijssen compleet. Hierbij nemen zij alle zorgen van een verbouwing volledig voor je uit handen. Meer informatie over Harry Mattijssen kun je vinden op: www.mattijssen.com.

Elke dag 50 daken verduurzamen! Dat is de ambitie van Weijerseikhout, de dakspecialist van Nederland. Weijerseikhout is een energieke en ambitieuze familie van dakvernieuwers. Zij zijn 60 jaar geleden gestart op het dak en hebben zich in die tijd ontwikkeld tot partner van het hellende dak.

Als partner vervullen zij een inspirerende, adviserende en uitvoerende rol. Zo geven zij adviezen aan de hand van variantenstudies en quickscans. Ook ontwerpen en verzorgen zij de engineering van hun daksystemen. Bovendien realiseren zij hun daksystemen en beheren het dakenbezit van opdrachtgevers. Door zelf de meest innovatieve technieken in huis te hebben, voegen zij in alle fases van een project waarde toe. Het team van Weijerseijkhout bestaat uit een gedreven club van professionals met jarenlange ervaring in groot onderhoud- en renovatietrajecten. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd, dat zij onder andere gespecialiseerd zijn in de renovatietrajecten van woningcorporaties.

Meer informatie kun je vinden op: www.weijerseikhout.nl

Subsponsoren

TWC ‘t Verzetje heeft ook enkele subsponsors die elk op hun eigen manier bijdragen aan onze vereniging.

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.