Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wintertraining

Want ook in de winter zitten wij niet stil.

Wintertrainingen

Ook in de winter wordt er volop doorgetraind door de leden van TWC ‘t Verzetje. Hierbij worden er de volgende diverse trainingen georganiseerd:

Spinning

Van november tot en met maart kunnen leden iedere week gratis spinninglessen volgen. Dit is op zondagochtend om 9:30 uur. Leden worden hierover geïnformeerd via de maandelijkse nieuwsbrief.

Niet-leden kunnen ook deelnemen aan deze spinninglessen. Zij kopen een strippenkaart voor €25,- bij de spinningtrainer. Deze is goed voor 10 lessen.

Inschrijven voor spinning verloopt via de Cyql-app, zie hieronder.

Cyql-app

Voor jeugdtrainingen, spinninglessen en diverse andere activiteiten maken we voor het aan- en afmelden gebruik van de Cyql-app.

Hoe werkt dit?
  1. Download de Cyql-app.
  2. Maak een account aan.
    Wanneer ouders een account aanmaken voor een jeugdlid, dan het account s.v.p. aanmaken op naam van het kind.
  3. Voer de activatiecode in die je van de club hebt ontvangen. Als je deze nog niet hebt kun je die opvragen via communicatie@twctverzetje.nl.

Houd er rekening mee dat je eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Dit kan enkele dagen duren.

Tip: Klik in de app op “Alle ritten” en daarna op “Filter”. De verschillende groepen staan dan onderin. Als je eigen groep selecteert, zie je alleen de ritten die voor jou relevant zijn.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op via onderstaande knop.

Zwift

Voor leden die een smart fietstrainer hebben is het mogelijk om deel te nemen aan de wekelijkse meet-up op Zwift. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van het ‘elastiek’, waardoor alle leden altijd bij elkaar in één groep blijven rijden. Ongeacht hoe hoog de wattages zijn die je trapt.

Zodra de wintertijd ingaat begint er elke woensdagavond om 19:00 uur een meet-up van TWC ‘t Verzetje op Zwift. In het oude jaar duurt deze 60 minuten, vanaf januari is dit 90 minuten. Aanmelden kan via een mail naar de secretaris.

Uitleg over Zwift in het algemeen vind je hier en hier.

Lampjesrit winter

Voor degene die liever buiten blijven fietsen is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij de wekelijkse Lampjesrit winter.

Vanaf november vertrekt er iedere dinsdagavond om 19:00 uur een groepje voor een route van 50 á 60 kilometer. De gemiddelde snelheid ligt hierbij ongeveer op 28 km per uur. De route wordt bij aanvang van de rit gekozen. Zorg dus dat je de routes alle drie op jouw fietscomputer hebt staan.

De GPX-routes zijn ook te bekijken en downloaden via de Cyql-app.

Route downloaden

#1 Route Dijk-Dijk (50 km)

#2 Route Linge-Dijk (55 km)

#3 Route Bergharen (55 km)

Let op: vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is er een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar voor elke avondrit. Inschrijven kan via onderstaande knop. Wees er dus snel bij!

Meer informatie over de Cyql-app bij TWC 't Verzetje

Contactgegevens
Ik wil meer informatie over*
Jouw bericht
TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.