Zoek
Sluit dit zoekvak.

Baanclinic

op de wielerbaan in Apeldoorn

Wil jij net als Europees kampioen Harrie Lavreysen schitteren in Omnisport in Apeldoorn? Wil je ervaren hoe het is om op een echte wielerbaan te fietsen of heb jij al ervaring en wil jij echt een keer knallen? Dan is dit jouw kans!

Jaarlijks organiseert TWC ’t Verzetje in maart een clinic baanwielrennen bij Omnisport in Apeldoorn. Tijdens deze baanclinic doen jeugdleden en senioren ervaring op met deze overdekte vorm van wielrennen. We worden hierbij begeleid door de ervaren trainers van onze collega’s bij A.R. & T.V. De Adelaar.

Baanclinic 16 maart 2024

In 2024 organiseert TWC ’t Verzetje op zaterdag 16 maart een baanclinic. De clinic is bedoeld voor iedereen (dus voor dames en heren, voor jong en oud). Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Dit jaar organiseren we de baanclinic in twee delen:

  • Van 10:00 tot 12:00 uur: clinic voor beginners.
    Voor deze training is ervaring met het fietsen op een echte wielerbaan niet nodig. Dit leer je stapsgewijs.
  • Van 14:00 tot 16:00 uur: clinic voor gevorderden.
    Dit is een training op niveau bedoeld voor wie echt een keer op de baan wil knallen. Er zal worden gezorgd voor de nodige uitdagingen!

Elke groep zal gedurende de clinic worden begeleid door een ervaren baantrainer van van wielervereniging A.R. & T.V. De Adelaar.

Eigen bijdrage

Voor deelname aan de clinic geldt een gigen bijdrage per deelnemer:

  • Jeugdleden € 12,50
  • Dames en Senioren € 22,50
  • Niet leden € 25,00

Graag de eigen bijdrage voor 1 maart overmaken op het rekeningnummer van TWC ’t Verzetje NL69 RABO 0105.7242.54 onder vermelding van Baanclinic 2024 en de naam en leeftijd van de deelnemer(s).

De huur van de baanfiets zit bij de prijs in. Je moet wel je eigen pedalen meenemen. Vergeet ook niet je helm, handschoenen, wielerschoenen en andere wielerkleding mee te nemen. Let op: Helm en handschoenen zijn verplicht!

Aanmelden

Klik hier om je direct aan te melden voor de Baanclinic.

Vragen

Als je nog vragen hebt, dan kun je die vermelden in jouw aanmelding of je kunt een bericht sturen via contact.

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.