Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lingewaardse Veldrijders op NK jeugdveldrijden in Hapert

foto VeldrijdersZaterdag 17 januari nemen vier Lingewaardse renners deel aan het Nederlands Kampioenschap Veldrijden voor de jeugd in Hapert.

Bram Gerritsen (Bemmel), rijdend voor TWC ’t Verzetje, is al sinds zijn jonge jaren besmet met wielrennen en veldrijden in het bijzonder. Hij heeft dit seizoen mee gedaan voor meerdere ereplaatsen in de districtscompetitie Oost Nederland (GOW) en voldoende punten behaald voor zijn derde NK.

Indy van Os (Angeren), uitkomend voor De Valleirenners te Veenendaal, is ooit begonnen bij ’t Verzetje. Vorig jaar verliep het NK door een blessure niet optimaal, maar nu heeft ze van het NK haar hoofddoel gemaakt.

Ze schittert in veel landelijke wedstrijden en staat hoog in het regelmatigheidsklassement. Indy behoort dan ook tot de favorieten in haar categorie, waar ook Fenna Derksen (Haalderen) rijdt.
Fenna werd begin 2014 besmet met het wedstrijdvirus. Door het rijden van verschillende competities en een enkele landelijke wedstrijd heeft ze haar doel behaald! Ze mag starten op haar eerste NK.

Jente Derksen is de benjamin van het stel. Op de weg heeft Jente het afgelopen seizoen al mooie prijzen behaald, door onder andere de Midden Nederland Competitie te winnen. Fenna en Jente rijden voor WV De Meteoor uit Dodewaard. Als er geen wedstrijden zijn dan trainen de renners regelmatig in de Lingewaardse uiterwaarden, de Ward en het “Haalderense bos”. De aankomende periode staat in het teken van fit blijven om 17 januari te kunnen vlammen tijdens het NK.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.