Zoek
Sluit dit zoekvak.

Open Lingewaards Kampioenschap Tijdrijden

OLKOp zaterdag 17 september organiseert TWC ‘t Verzetje het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden voor Masters 30+. Dat betekent dat alle  licentiehouders in de leeftijdscategorieën 30+, 40+, 50+ en 60+ gaan strijden om het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden. Ook de Dames 30+ hebben een plek in het programma.

Voorafgaand aan het NK wordt op het NK parcours voor het eerst in de geschiedenis het Open Lingewaards Kampioenschap  Tijdrijden georganiseerd. Alle tijdrijders zonder licentie die woonachtig zijn in gemeente Lingewaard (Bemmel, Huissen, Gendt, etc), gemeente Overbetuwe (Elst, ect) Arnhem en Nijmegen zijn van harte welkom om te strijden om de titel van Lingewaards Kampioen Tijdrijden.

Inschrijven

Inschrijven kan op de dag zelf maar vanaf nu tot uiterlijk 3 september via een mail naar wedstrijden@twctverzetje.nl onder vermelding van je naam, geboortedatum, woonplaats en eventueel het nummer van je basislidmaatschap KNWU

Inschrijfkosten bedragen €5,-. Deze zijn op de dag zelf voldoen in de permanence. Er is plek voor maximaal 30 renners, dus wees er snel bij!

Starttijd

Start van het Open Lingewaards Kampioenschap is om 12.30

Afhalen van het rugnummer kan vanaf 11.30 in Café t Hertenkamp aan de Dorpsstraat in Bemmel.

De starttijden van de individuele renners worden in de week voorafgaand aan het evenement hier gepubliceerd.

 

Meer informatie

Meer informatie over parcours en accomodatie vind je op de pagina van het NK Tijdrijden http://twctverzetje.nl/?page_id=1746

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.