Zoek
Sluit dit zoekvak.

Terugblik Omloop ‘t Verzetje 2017

Bemmel – De 31e Omloop van ‘t Verzetje van 7 mei 2017 was een zeer geslaagd evenement. Van de ruim 300 actieve toerfietsers uit het hele land kwamen er na afloop enthousiaste reacties over de mooie route en de organisatie van deze tocht. Of ze nu uit Drachten, Rotterdam of uit de omgeving van Arnhem kwamen, velen waren aangenaam verrast door het Rijk van Nijmegen en het Reichswald.

Dat het een afwisselend gebied is en uitstekend geschikt voor toertochten op de racefiets, is iets wat leden van TWC ‘t Verzetje natuurlijk al lang weten. Het blijft opvallend dat het toch minder bekend is dan de Veluwe(zoom). Het goede weer zal zeker hebben bijgedragen aan het hogere aantal deelnemers, maar ook de inzet van de online promotie waar dit jaar voor het eerst specifiek gebruik van is gemaakt. Dat smaakt naar meer.

De sfeerbeelden die gemaakt zijn door de fotograaf hebben alvast weer een goede basis gelegd voor de promotie van de Omloop ‘t Verzetje 2018. De foto’s van Omloop ‘t Verzetje 2017 kun je hier allemaal bekijken.

Mooi om te zien waren de families met kinderen in tenue van ‘t Verzetje, die gezamenlijk op pad gingen voor een tocht van 60 of 80 kilometer. Jammer alleen dat onze appeltaart niet zo lekker was als die van oma. Misschien moeten we oma in het vervolg maar vragen om taarten te bakken.

 

Alle vrijwilligers die mee hebben geholpen “Heel hartelijk bedankt voor jullie inzet”. Het doet ons deugd dat leden enthousiast zijn om mee te helpen.

Toercommissie TWC ‘t Verzetje

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.