Toerprogramma 2023 online

Onze Toercommissie stelt ieder jaar een Toerprogramma op. Dit is een lijst met routes voor elke clubrit van zondagochtend, voor het hele jaar. Afgelopen jaar resulteerde dit in een zeer gevarieerd programma met uiteenlopende routes. Aan deze afwisseling zit ook een keerzijde, merkte de Toercommissie aan de reacties van de leden.

Evaluatie

Eind vorig jaar heeft de Toercommissie het Toerprogramma 2022 uitgebreid geëvalueerd. Op basis daarvan is besloten om het aantal routes te beperken. In het programma van is een zekere herhaling van de routes te zien, maar niet alle routes van vorig jaar zijn (al dan niet in aangepast vorm) terug te vinden.

Veiligheid

Ook zijn de routes opnieuw bekeken en waar nodig aangepast met als doel de veiligheid te vergroten. Dus zo min mogelijk door dorpskernen, zo veel mogelijk rustige wegen, zo weinig mogelijk stoplichten, etcetera.

Extra clubritten

In de weekenden van Pasen en Pinksteren wordt er ook op de maandag gefietst. Op de maandag wordt dan dezelfde route gereden als op de zondag van dat weekend dat er aan vooraf gaat. De gezamenlijke route in Brabant is nog een verrassing.

Complete Toerprogramma

Alle routes uit het nieuwe Toerprogramma zijn in één keer te downloaden vanaf de pagina Clubtrainingen. In dit ingepakte bestand vind je ook een overzicht van wanneer welke route wordt verreden. Deze is hier ook los te downloaden.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.