Vanaf 6 november: coronatoegangsbewijs

Dinsdag 2 november kondigde het kabinet aan dat de coronamaatregelen weer worden aangescherpt. Wat betekent dat voor ons clubtrainingen deze winter?

Doordat het aantal besmettingen weer flink oploopt gelden er vanaf vrijdag 6 november nieuwe regels.

Jeugd

Voor de jeugd tot 18 jaar verandert er niets. Zij kunnen doorgaan met de wekelijkse trainingen in het bos en op de spinningbikes.

Senioren

Voor de overige leden hebben de nieuwe maatregelen wel enkele gevolgen. Zo zullen volwassen leden die het clubhuis in willen voor bijvoorbeeld een kop koffie na de clubrit, voor een toiletbezoek of voor deelname aan de spinninglessen een coronatoegangsbewijs moeten laten zien. Dit wordt gecontroleerd bij de deur van het clubhuis. Staat er op dat moment niemand? Wacht dan even tot degene achter de bar of de spinningtrainer er is om jouw coronatoegangsbewijs te scannen.

Dit bewijs kun je gemakkelijk maken via coronacheck.nl en kun je laten zien op je smartphone. Indien je een papieren versie hebt, zorg er dan voor dat deze goed scanbaar is.

Vertrek je vanaf het clubhuis voor een clubrit en ga je het clubhuis niet in? Dan heb je ook geen coronatoegangsbewijs nodig.

Meer lezen over het coronatoegangsbewijs? Kijk dan op rijksoverheid.nl.

Delen?

Deel op Facebook
WhatsApp
Deel op Twitter
Deel op Linkedin

Door:

Ruben van Kempen

Ruben van Kempen

Bekijk meer van:

Andere nieuwsberichten

Werk in uitvoering

Momenteel wordt er nog gewerkt aan de ontwikkeling van deze website. Hierdoor is mogelijk niet alle informatie juist / volledig en werkt nog niet alles zoals ‘t moet.

Heb jij tips of ideeën voor de website?

Direct contact opnemen met de VCP

Het bericht dat je hieronder stuurt wordt alléén naar de vertrouwenscontactpersoon gestuurd. Dit bericht wordt vertrouwelijk behandeld. 

Jouw naam
Contactgegevens
Jouw bericht

Aanmelden als lid van TWC 't Verzetje

Adresgegevens*
Geboortedatum*
Contactgegevens
Heb je al een keer met onze clubkennis gemaakt?*
Ben je al lid van de NTFU?*
Bankrekening*
Ten name van*
Periodieke afschrijving*
Met welke vrijwilligerstaken zou je graag willen helpen?
Eventuele toelichting