Clubkampioenschap

De jaarlijkse strijd om de snelste van onze club

Elk jaar organiseert TWC ’t Verzetje voor haar leden een drietal tijdritten die meetellen voor het clubkampioenschap. Al meerdere jaren staan deze bekend als de tijdrit “Heuvel” (7,5 km, vlak met viaduct), “Reichswald” (12 km, glooiend) en “De Dijk” (20 km, vlak).

De deelnemers strijden in diverse categorieën (senioren, junioren, dames en jeugd) om de dagzege. De winnaar van elke categorie krijgt een mooi bedrukt wielershirt van TWC ’t Verzetje met de vermelding van clubkampioen in zijn/haar categorie. Omdat dit klassement op punten gaat, is 1 deelname al voldoende om mee te dingen naar het kampioenschap. Bij gelijke stand in punten telt de snelste tijd.

Daarnaast kennen wij de algemeen clubkampioen. De winnaar van dit klassement is diegene die over alle drie de tijdritten gemeten de snelste totaaltijd neerzet. Algemeen kampioen wordt je echter alleen, als je alle 3 de tijdritten in  jouw categorie gereden hebt en een eindtijd hebt neergezet. De algemeen clubkampioen mag de fameuze wisselbeker een jaar lang thuis op de schoorsteenmantel zetten en wordt opgenomen in de Wall of Fame.

Inschrijven

Vooraf kunnen deelnemers en vrijwilligers zich inschrijven.

Op de dag van de clubtijdritten binnen het clubkampioenschap is ‘t ook nog mogelijk om je op de dag zelf aan te melden als deelnemer.

Archief tijdritten

Alle uitslagen van tijdritten tussen 1981 en 1999 vind je terug in ons archief tijdritten.

Werk in uitvoering

Momenteel wordt er nog gewerkt aan de ontwikkeling van deze website. Hierdoor is mogelijk niet alle informatie juist / volledig en werkt nog niet alles zoals ‘t moet.

Heb jij tips of ideeën voor de website?

Direct contact opnemen met de VCP

Het bericht dat je hieronder stuurt wordt alléén naar de vertrouwenscontactpersoon gestuurd. Dit bericht wordt vertrouwelijk behandeld. 

Jouw naam
Contactgegevens
Jouw bericht

Aanmelden als lid van TWC 't Verzetje

Adresgegevens*
Geboortedatum*
Contactgegevens
Heb je al een keer met onze clubkennis gemaakt?*
Ben je al lid van de NTFU?*
Bankrekening*
Ten name van*
Met welke vrijwilligerstaken zou je graag willen helpen?
Mogen we foto's gebruik waar jij op staat, die worden genomen tijdens clubactiviteiten?
Eventuele toelichting