Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tijdritten TWC ‘t Verzetje ook open voor niet-leden

Wielervereniging TWC ’t Verzetje in Bemmel organiseert jaarlijks drie individuele tijdritten: de tijdrit Heuvel, de tijdrit Reichswald en de tijdrit Dijk. Ook dit jaar zijn deze tijdritten weer opengesteld voor niet-leden die ouder zijn dan 12 jaar. 

Op 21 april vindt de eerste tijdrit plaats. Dit is de tijdrit Heuvel. Deze tijdrit is 7,5 km lang en gaat, al doet de naam anders vermoeden, over een vrijwel vlak parcours. Er wordt gestreden in de categorieën junioren (geboortejaar 2007 en later) en senioren (geboortejaar 2006 en eerder). Er zijn categorieën voor zowel dames als heren. Na iedere tijdrit worden de winnaars gehuldigd in het clubhuis van de vereniging.

Heb je interesse om mee te doen aan de tijdrit Heuvel? Schrijf je dan uiterlijk 19 april in via de website van TWC ’t Verzetje (https://www.twctverzetje.nl/activiteiten/tijdritten). Je kunt je dan ook direct inschrijven voor de andere tijdritten. Het inschrijfgeld voor niet-leden in de categorie Senioren bedraagt €5,- en kan op de dag zelf worden betaald.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.