Zoek
Sluit dit zoekvak.

20 April: Lezing Sportmedisch Onderzoek

Sportgeneeskunde CWZ in Nijmegen heeft een spiksplinternieuwe poli in poli Jonkerbosch. Een van de speerpunten van de nieuwe afdeling is fietsen.

Sportmedische aspecten van wielrennen

Op 20 april wordt een informatieavond georganiseerd door Irene Hendriks bij het verzetje. Na deze avond is er ook de mogelijkheid om met korting een sportmedisch onderzoek wielrennen te doen.

Nieuwe polikliniek sportgeneeskunde

De sportartsen van het CWZ zitten vanaf januari op een nieuwe poli in poli Jonkerbos. Voor een impressie van deze plek zie deze video.

Informatie-avond sportmedische aspecten van wielrennen

Op 20 april komt sportarts Irene Hendriks in Bemmel een presentatie geven over sportmedische aspecten van wielrennen. Het gaat over blessures bij wielrennen en er wordt besproken wat het nut van een sportmedisch onderzoek is. Er worden zaken besproken wat is de VO2max, wat is je omslagpunt, hoe kun je hiermee trainen en wat is het risico dat je loopt op aandoeningen van hart en longen als je gaat wielrennen. Het is de bedoeling dat het een interactieve avond wordt en dat er veel ruimte is voor vragen. Deze kan je eventueel ook al vooraf stellen.

Onderwerpen

Tijdens deze avond kunnen er nog diverse andere onderwerpen aan bod komen. Als je vooraf al vragen hebt kun je die insturen als reactie op de nieuwsbrief van april.

Tot dan?

Zien we jou ook terug op 20 april van 20:00 tot 21:00 uur? Meld je dan aan!

Aanmelden

Aanmelden kan via twctverzetje.nl/aanmelden.

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.