Zoek
Sluit dit zoekvak.

8 oktober: Koppeltijdrit Bemmel

Terwijl we nog volop genieten van de zomerse temperaturen vindt over enkele weken al de jaarlijkse seizoensafsluiter plaats: de Koppeltijdrit in Bemmel. Op 8 oktober 2023 kunnen er weer maximaal 50 koppels strijden om de eer. Vorig jaar stonden er in totaal -mede door een aantal afmeldingen- 38 koppels aan het vertrek. De verwachting is dat dit jaar weer het maximum van 50 koppels wordt bereikt.

Tweede zondag oktober

Dit jaar is er gekozen voor de tweede zondag van oktober, in plaats van de eerste. Reden hiervoor is het Nederlands Club Kampioenschap (NCK) dat op 1 oktober wordt verreden. Omdat er doorgaans veel regionale en nationale toppers op de startlijst van de Koppeltijdrit Bemmel staan is de verwachting dat deze verschuiving het deelnemersaantal ten goede zal komen. Momenteel is nog plek voor ongeveer 20 koppels. Zodra het maximum van 50 koppels is bereikt wordt er een reservelijst opgemaakt.

Parcours

Het parcours zal dit jaar iets afwijken vanwege werkzaamheden aan de Waaldijk, ter hoogte van het Pannerdendsch Kanaal. Het parcours kent dezelfde startlocatie als normaal, maar zal aan het einde van de waaldijk omdraaien. De finish is op de Waaldijk bij Bemmel. Zodra het parcours definitief is zal deze worden vermeld op www.koppeltijdrit.nl.

Huldiging

Na afloop is er een prijsuitreiking bij het clubhuis van TWC ‘t Verzetje, aan de Sportlaan 1b in Bemmel. Hier ontvangen de snelste koppels een fraai boeket bloemen.

Inschrijven

Inschrijven kan via deze pagina.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.