Search
Close this search box.

Baanclinic op 16 maart a.s. bij Omnisport in Apeldoorn

Wil jij net als Europees kampioen Harrie Lavreysen schitteren in Omnisport in Apeldoorn? Wil je ervaren hoe het is om op een echte wielerbaan te fietsen of heb jij al ervaring en wil jij echt een keer knallen? Dan is dit je kans!

Baanclinic 16 maart

Net als elk jaar organiseert TWC ’t Verzetje op zaterdag 16 maart a.s. een baanclinic. De clinic is bedoeld voor alle leden (dus voor dames en heren, voor jong en oud). Ook niet-leden zijn van harte welkom. Dit jaar organiseren we twee baanclinics:

  • Van 10:00 tot 12:00 uur: clinic voor beginners. Voor deze training is ervaring met het fietsen op een echte wielerbaan niet nodig. Dit leer je stapsgewijs.
  • Van 14:00 tot 16:00 uur: clinic voor gevorderden. Dit is een training op niveau bedoeld voor wie echt een keer op de baan wil knallen. Er zal worden gezorgd voor de nodige uitdagingen!

Elke groep zal gedurende de clinic worden begeleid door een ervaren baantrainer van wielervereniging A.R. & T.V. De Adelaar.

Eigen bijdrage

Voor deelname aan de clinic geldt een eigen bijdrage per deelnemer:

Jeugdleden€ 12,50 
Dames en senioren€ 22,50 
Niet-leden€ 25,00 

De huur van de baanfiets is bij de prijs inbegrepen. Je moet wel je eigen pedalen, wielerschoenen en wielerkleding meenemen. Let op: Helm en handschoenen zijn verplicht!

Graag de eigen bijdrage voor 1 maart overmaken op het rekeningnummer van TWC ’t Verzetje NL69 RABO 0105.7242.54 onder vermelding van Baanclinic 2024 en de naam en leeftijd van de deelnemer(s).

Aanmelden

Aanmelden voor de Baanclinic kan per via twctverzetje.nl/aanmelden en tot uiterlijk 25 februari a.s.

Vragen?

Als je nog vragen hebt, dan kun je een mail sturen.

foto: Dennis Peters

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.