Zoek
Sluit dit zoekvak.

Clubfeest BBQ + borrel

Zaterdag 2 juli stond voor het eerst een zomers clubfeest gepland voor alle leden van TWC ‘t Verzetje. De afgelopen jaren zorgde corona ervoor dat diverse clubfeesten en jaarafsluitingen geannuleerd moesten worden, maar dit alternatief kon gelukkig doorgang vinden.

Nadat het terrein gezellig was aangekleed, druppelde de eerste leden vanaf 16:00 binnen voor een eerste drankje of om gezamenlijk de 2de etappe van de Tour de France in Denemarken te kijken. Wie gaat er winnen? Of wie wil ik dat er wint? Want de deelnemers aan de Toerpoule hadden natuurlijk hun eigen belangen. Maar volgens mij kon iedereen leven met de uiteindelijke winnaar van de etappe, Fabio Jakobsen.

Op naar de BBQ. Een heerlijk verzorgde BBQ met voor een ieder wat wils. Heerlijke salades, lekker vlees en stokboord met sauzen om een stevige bodem te leggen voor de rest van de avond. De DJ zorgde ondertussen voor een passende sfeer met heerlijke muziek. Urenlang met verschillende leden over fietsen praten, de mooiste en bekendste beklimmingen doornemen en naarmate de avond vorderde en het aantal biertjes toenam, ook de sterke verhalen.

Nog eerst even een loterij, met dank aan onze sponsors, voordat de spreker van de avond zijn opwachting zou maken. Dat er iemand zou komen, was al duidelijk, maar wie zou het zijn? Het gespeculeer kon beginnen. Een oud prof? Een actieve wielrenner en wielrenster? De gekste namen kwamen voorbij. Gert Jakobs, Anna van der Breggen, Mathieu van der Poel -)? Het bleek een oud winnaar van een etappe in de Tour de France en rode lantaarndrager Rob Harmeling. Voor de jeugdleden nog even snel googelen. Rob zorgde voor fantastische verhalen en anekdotes over vroeger en nu. Ik hing aan zijn lippen, van mij had hij nog wel even door mogen gaan.

De rest van de avond ging verder in een heerlijke, zomerse ambiance. De muziek een paar decibelletjes harder, het zoveelste koude biertje of een lekker wijntje tot in de late uurtjes. Een fantastisch initiatief en zeker voor herhaling vatbaar. Een nieuwe traditie? Van mij mag het.

Tags:

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email
TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.