Clubweekend 2022 in Zuid-Limburg

Afgelopen weekend was ‘t na twee jaar uitstellen eindelijk zover, de juileumeditie van het clubweekend. In 2020 bestond de club 45 jaar. De bedoeling was om dit te vieren met een fraai jaar met o.a. een gezellig clubweekend. Door het coronavirus werd dit tot 2 jaar uitgesteld.

Het lange fietsweekend begon bij Wielercafé Aan de Krik in Sibbe, waar de leden genoten van een heerlijke lunch. Na de lunch besloten de meeste leden de omgeving alvast te gaan verkennen op de fiets, voordat ze de bungalows bezochten. Het prachtige landschap in Zuid-Limburg en in de Voerstreek leverde bovendien prachtige plaatjes op.

In totaal werd er van vrijdag t/m maandag door een divers gezelschap diverse routes gereden. Benieuwd naar een impressie? De foto’s vind je inmiddels terug in het album op Flickr: flickr.com/photos/twctverzetje/albums/72177720300134319.

Delen?

Deel op Facebook
WhatsApp
Deel op Twitter
Deel op Linkedin

Door:

Ruben van Kempen

Ruben van Kempen

Tags:

Andere nieuwsberichten

Werk in uitvoering

Momenteel wordt er nog gewerkt aan de ontwikkeling van deze website. Hierdoor is mogelijk niet alle informatie juist / volledig en werkt nog niet alles zoals ‘t moet.

Heb jij tips of ideeën voor de website?

Direct contact opnemen met de VCP

Het bericht dat je hieronder stuurt wordt alléén naar de vertrouwenscontactpersoon gestuurd. Dit bericht wordt vertrouwelijk behandeld. 

Jouw naam
Contactgegevens
Jouw bericht

Aanmelden als lid van TWC 't Verzetje

Adresgegevens*
Geboortedatum*
Contactgegevens
Heb je al een keer met onze clubkennis gemaakt?*
Ben je al lid van de NTFU?*
Bankrekening*
Ten name van*
Met welke vrijwilligerstaken zou je graag willen helpen?
Mogen we foto's gebruik waar jij op staat, die worden genomen tijdens clubactiviteiten?
Eventuele toelichting