Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een nieuw fenomeen: de Zomer ATB voor de jeugd.

Zondag 12 april was voor het eerst een zomer ATB rit voor de jeugd (10-15) jaar.  ATB was  altijd een herfst en winter activiteit waarbij de nadruk lag op veel variaties door de polders bij Bemmel en Gendt te rijden.

Zondagochtend 12 april is er met een klein groepje de groene route van Nijmegen gereden. We verzamelden om 9.45 bij het clubhuis, gingen om 10.00 met de auto naar de parkeerplaats aan de Scheidingsweg. De jongens rijden voorop zodat ze ook meteen routepaaltjes leren volgen. Deze ochtend werd ook de “Hel van Groesbeek” gereden. Maar we mixten hier prima mee en op de klimmetjes bij de Heiligeland stichting reden sommige van onze junioren beter naar boven dan de Hel rijders.

Halverwege bij het zweefvliegveld is pauze gehouden en gekeken naar het oplieren van de vliegtuigen. Vlak voor het eind van de route zijn een paar rondjes extra gedaan over de technische boomwortelpaadjes.

Al met al een geslaagde ochtend waarbij alle aspecten van ATB langskomen. Maar vooral, grote smiles bij de jeugd.

26 april gaan we weer! Let op, in tegenstelling tot de zaterdagmiddag training is vervoer van/naar Nijmegen (en/of andere routes) die we gaan doen niet vanzelfsprekend. Dus vraag vooraf even info hier over op. Of beter, rij als vader/moeder zelf ook mee.

Namens de jeugdbegeleiders

Erik van Berkel en Rene Gerritsen

 

Tags:

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email
TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.