Zoek
Sluit dit zoekvak.

SolarEis Benelux B.V. draagt de jeugd van TWC ’t Verzetje een warm hart toe

TWC ’t Verzetje heeft zo’n 35 jeugdfietsen in eigen beheer welke worden ingezet voor het unieke fietsplan binnen de vereniging. Om deze fietsen goed te kunnen onderhouden moet er logischerwijs met enige regelmaat aan gesleuteld worden. Dit werd tot voorkort met zeer oud gereedschap uitgevoerd en er ontbrak het nodige om de gewenste reparaties goed te kunnen uitvoeren. Wij kwamen in gesprek met Harm Flintrop van SolarEis Benelux B.V. Harm is vervend wielrenner, kent onze vereniging vanuit het verleden en draagt de jeugd van TWC ‘t Verzetje zeker een warm hart toe. SolarEis Benelux B.V. wilde hier met ons in meedenken en zij wilden ons voorzien van professionele gereedschapsets en een montagestandaard.

We zullen alle fietsen met deze gereedschappen goed kunnen gaan onderhouden. Dat zal de veiligheid van onze jeugdleden zeker ten goede komen. Tevens kunnen de wedstrijdrijders deze gereedschappen meenemen op de dagen dat zij extern voor de club rijden. Mocht het nodig zijn dan hebben zij alles bij de hand om op locatie noodzakelijke spoedreparaties uit te voeren.

Met deze montagestandaard en gereedschapssets kunnen wij de komende jaren zeker vooruit. Wij willen SolarEis Benelux B.V. dan ook hartelijk danken voor hun bijdrage aan TWC ’t Verzetje.

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.