Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gezamenlijke toertocht Brabant

Ook dit jaar staat er weer een gezamenlijke toertocht op het programma. Op 21 mei 2023 reizen we af naar het kei gezellige Brabant. Ook de oudere jeugd is uitgenodigd voor deze tocht.

De toercommissie heeft een tocht uitgezet vanuit Reek richting Helmond met een koffiestop met wat lekkers bij De Viersprong in De Rips. Daarna gaat het via Wanroij weer terug naar Reek.

Start

De start is om 10:00 uur vanuit Reek. vanaf de Monseigneur Suijsstraat bij de basisschool de Kreek/Bibliopunt Reek vlak voor de Monseigneur Borretstraat alwaar de route start. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Het is een gezamenlijke rit, waarbij de gezelligheid voorop staat en je in een andere omgeving rijdt dan je gewend bent. Indeling in groepen is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Net als voorgaande jaren hebben leden de mogelijkheid om een langere rit te rijden. Rij je heen en terug vanaf het clubhuis op de fiets dan komt er zo’n 60 km bij en wordt de totale afstand 140 km. Vertrek op tijd zodat je tijdig in Reek bent voor de start.

Aanmelden

Aanmelding voor de tocht is noodzakelijk zodat we weten wie er komen en we vooraf het aantal deelnemers kunnen doorgeven aan het restaurant. Aanmelden kan via twctverzetje.nl/aanmelden.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email
TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.