Zoek
Sluit dit zoekvak.

Grote Clubactie 2014

clubactieOok dit jaar doet TWC ‘t Verzetje weer mee met de Grote Clubactie. Elk jaar dragen onze jeugdleden door het verkopen van loten zo ook een steentje bij om binnen onze vereniging leuke jeugdactiviteiten te organiseren. Zo kunnen onze jeugdleden in de winter gratis spinnen op dinsdagavond en sluiten we de seizoenen af met een ijsje, een drankje of een overheerlijk broodje knakworst. Een hoogtepunt van het winterseizoen is ook altijd de baanclinic voor de jeugd, waar er op een echte indoor wielerbaan wordt gefietst.

Op zaterdag 13 september gaat de verkoop van de loten van start. Wij vragen alle jeugdleden tenminste 10 loten te verkopen. Hiervoor ontvangen ze tijdens de feestavond in oktober een leuke attentie. Voor de top-3 verkopers is er als extra nog een cadeaubon van Profile Ouwerling. Dit jaar heeft de Grote Clubactie landelijk een nieuwe sponsor namelijk www.horloge.com. Ook zij stellen per deelnemende vereniging, voor degene die de meeste loten heeft verkocht, een mooie prijs beschikbaar.

De seniorleden ontvangen binnenkort een mail met de mogelijkheid om één of meerdere loten digitaal te kopen. Er zijn prachtige prijzen te winnen en de hoofdprijs is € 100.000,- We rekenen ook op een goede deelname door onze senioren. De trekking van de prijzen is op 27 november 2014.

Het bestuur hoopt dat deze actie ook dit jaar weer een groot succes wordt. In 2013 heeft de Grote Clubactie ruim € 650,- voor onze vereniging opgebracht.

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email
TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.