Jelte Kuster ontvangt € 250 voor reis naar Malawi

In maart 2023 gaat Jelte Kuster (één van onze jeugdleden) met een groep leerlingen van zijn school Notre Dame des Agnes naar Malawi.

Het doel van de reis is dat de Notre Dame de band die ze hebben met de Chingale Secondary School in Malawi verder uitbouwt. Zijn school steunt de school in Malawi al enkele jaren, meestal door geld te geven waarmee de school verder verbeterd kan worden.

Het wordt een actieve en leerzame reis. Ze gaan kennis maken met een andere cultuur, een beeld krijgen van het dagelijks leven daar en ervaren hoe kinderen van zijn leeftijd naar school gaan. Natuurlijk gaan ze ook iets brengen: kennis, klussen en relaties opbouwen. Die ontmoeting gaat bijdragen aan de band tussen de beide scholen. Natuurlijk gaan ze ook genieten van het mooie land, de prachtige natuur en de vriendelijke mensen.

Het bestuur heeft besloten om per deelnemer aan de Pukkeltocht 2022 een bedrag van €1 te doneren voor deze reis. Wij wensen Jelte een leerzame reis met mooie ontmoetingen en veel nuttige werkzaamheden.

Voor meer informatie over zijn reis en bijbehorende verhalen kijk je op www.jeltekuster.nl.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.