Zoek
Sluit dit zoekvak.

Joey Gubbels snelste bij 1km tijdrit

Op dinsdagavond 15 mei streden 27 renners en rensters om de snelste tijd op het kaarsrechte parcours langs de Betuwelijn in Angeren. Er waren deelnemers in de categorieën licentiehouders, dames, junioren en jeugd. Van alle categorieën samen was junior Joey Gubbels het snelst gevolgd door Bram Gerritsen en Irene Gerritsen.

 

Licentiehouders:
Slechts 2 deelnemers bij de licentiehouders. Eric Bouwmeister heeft de kilometer 1 seconde sneller afgelegd dan René Gerritsen.

Dames:
Alleen Irene Gerritsen verscheen aan de start, met een snellere tijd (7/tiende seconde) dan beide heren licentiehouders.

Junioren:
Nog snellere tijden bij de junioren. Joey Gubbels bleef Bram Gerritsen met 6/tiende seconde voor. Mick Schussel noteerde nipt de derde tijd.

Jeugd t/m 12 jaar:
Bij de jeugd was Melvin Tiemessen duidelijk de snelste. Jordy Jansen werd tweede gevolgd door Ruben ter Waarbeek op de derde plek. Daan Degen is uiteindelijk vierde geworden.

Door een wijziging in de startvolgorde, is de automatische tijdregistratie niet helemaal goed verlopen en hebben we handmatig de tijden gecorrigeerd. Na de prijsuitreiking bleek dat Jordi Jansen toch tweede was geworden, hierbij heeft hij de prijsuitreiking misgelopen, sorry Jordi. We hebben Jordi inmiddels alsnog een mooie bos bloemen bezorgd.

 

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email
TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.