Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verslag 1km Tijdrit

Op dinsdagavond 9 mei is de 1 km tijdrit gereden. De jeugd van ’t Verzetje had een week eerder tijdens de dinsdagavondtraining het parcours al verkent, toen met stevige wind tegen. Gelukkig stond vanavond de wind gunstig om de kilometer snel af te kunnen leggen.

 

Bij de jeugd was de strijd om de eerste plaats spannend, minder dan een halve seconde tussen de nummer 1 en 2. Net als in de eerste tijdrit langs de Linge was Tycho Jansen ook nu weer het snelst met een tijd van 1:36, gevolgd door Fleur Martens. Pim van der Wal eindigde op de derde plaats.

 

Bij de junioren was het verschil tussen de nummer 1 en 2 ruim 1 seconde. Joey Gubbels liet de snelste tijd (1:27) noteren, Bram Gerritsen werd tweede en Justin Rozenboom legde beslag op de derde plaats.

 

Bij de dames was er slechts één deelneemster Irene Gerritsen, ze liet finishte in een tijd van 1:22. Een tijd waarin ze in het overal klassement van deze avond op een derde plaats zou eindigen.

Bij de senioren B was Brhane Dbesay veruit het snelst in een tijd van 1:21. Hein van ’t Hullenaar en Marc van Onna bezetten respectievelijk plaats 2 en 3 op het podium.

 

De nieuwe voorzitter van onze club, Eric Bouwmeister was bij de licentiehouders met ruim 5 seconde verschil de snelste, gevolgd door Eddy Janssen op de tweede plek. Als klokker van de eindtijd moest René Gerritsen zich haasten om op tijd bij de start te komen, waardoor hij met verzuurde benen gelijk weer terug kon voor zijn tijdrit. Ondanks dat liet hij nog een mooie tijd van 1:32 noteren.

Bekijk hier de complete uitslag van de 1-km Tijdrit 2017.

Tags:

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email
TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.