Jubileumfeest 40-jaar TWC ’t Verzetje 1975 ——– 2015

oud plaatjeOp 24 oktober 1975 werd onze vereniging TWC ’t Verzetje opgericht en daarmee was een heuse wielervereniging in Bemmel een feit. Exact 40 jaar later, op 24 oktober a.s., gaan we dit heuglijke feit vieren met een feestprogramma voor de jeugd en een programma voor de Senior-leden.

 

Feestprogramma voor de jeugd

Voor onze huidige jeugdleden (t/m 17 jaar) hebben wij een leuk middagprogramma samengesteld. Wij vertrekken met de fiets om 13.30 uur vanaf ons clubhuis in Bemmel naar Nijmegen voor een bezoek aan het fietsmuseum Velorama. In het Velorama zullen ook de winnaars van de diverse jeugdklassementen worden gehuldigd.  Daarna genieten ze van een rondvaart op de Waal waarbij we een pannenkoekenbuffet aanbieden. We zijn om ca. 18.00 uur terug in Bemmel

 

 

Aanmelding is inmiddels gesloten. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met secretaris@twctverzetje.nl

 

 

Feestprogramma voor de senior-leden

Voor de senior-leden (vanaf 18 jaar) houden wij ‘s avonds een feest in “De Roskam” in Bemmel. Alle leden en oud-leden zijn met partner vanaf 20.00 uur van harte uitgenodigd. Ook tijdens deze avond zullen de winnaars worden gehuldigd. Maar ook onze jubilarissen worden in het zonnetje gezet. Belangrijk ook is dat we mooie ervaringen uit de historie van de club kunnen delen. Wij zorgen daarbij voor een hapje en een drankje en er worden leuke artikelen verloot.

Aanmelding is inmiddels gesloten. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met secretaris@twctverzetje.nl

 

 

Vrijwillige bijdrage???????????????

Deelname aan de feestmiddag en/of feestavond is gratis maar het staat ieder vrij om een vrijwillige bijdrage te doen. Dit kan door een bedrag over te maken op NL69RABO0105724254 tnv TWC ’t Verzetje o.v.v. bijdrage jubileumfeest. Tijdens de feestavond kunt u ook een donatie doen.

 

 

 

Leuke herinneringen

Heb je thuis nog leuke foto’s,  krantenknipsels of andere herinneringen, stuur die dan naar secretaris@twctverzetje.nl  (Eric Bouwmeister). Ze worden dan opgenomen in een slide-show die we tijdens de gehele feestavond presenteren. Bij hem kunt u ook terecht voor vragen en nadere informatie.

 

 

 

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.