Laatste Introductietraining jeugd

Op zaterdagmiddag 11 juni organiseert TWC ‘t Verzetje een introductietraining voor jeugdrenners. Deze vindt plaats op de afgesloten de baan van B.O.D. de Sprinters in Bemmel en zal vanaf 14:00 plaatsvinden.

Heb jij nog nooit op een racefiets gezeten? Geen probleem. We hebben enkele leenfietsen beschikbaar en onze trainers helpen je graag op weg.

Kinderen kunnen op deze zaterdagmiddag kennismaken met de wielersport. Tijdens de training staat plezier voorop. Spelenderwijs worden er oefeningen uitgevoerd die gericht zijn op fietsbeheersing, bochtentechniek en veilig fietsen in groepen. Dit wordt afgestemd op het niveau van de deelnemers.

Tegelijkertijd zullen bestaande jeugdleden van TWC ’t Verzetje een training afwerken en op de baan aanwezig zijn. Op die manier krijgen nieuwe jeugdrenners meteen een goed beeld van een echte jeugdtraining bij de Toer- en WielerClub uit Bemmel.

Foto’s eerdere introductietraining

Ben je benieuwd hoe ‘t bij de vorige introductietraining ging? Bekijk dan online de foto’s van de tweede introductietraining via het album op Flickr.

Interesse?

Ben jij nieuwsgiering? Meld je dan aan via het formulier op deze website. Het liefst uiterlijk vrijdag 10 juni. Heb je geen fiets en/of helm? Geen probleem. Wij zorgen voor een passende fiets en een helm die je kan lenen.

Tot zaterdag 11 juni!

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.