Zoek
Sluit dit zoekvak.

Max. aantal deelnemers Koppeltijdrit bereikt

Op 8 oktober 2023 wordt de jaarlijkse Koppeltijdrit in Bemmel weer verreden. Zoals ieder jaar geldt hier een maximum aantal deelnemers voor van 100 deelnemers. Dit betekent dus maximaal 50 koppels.

Mede door het verplaatsen naar de tweede zondag in oktober vanwege het Nederlands Club Kampioenschap (NCK) op 1 oktober, de tijdige promotie en de aandacht in lokale media (zoals De Gelderlander) is het maximum al bereikt.

Reservelijst

Hardrijders die alsnog graag willen deelnemen kunnen zich inschrijven voor de reservelijst, via twctverzetje.nl/aanmelden-koppeltijdrit-reservelijst. Zodra er afmeldingen worden gemeld schuiven de bovenste van de reservelijst door naar de deelnemerslijst. Inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijfgeld.

Voorlopige deelnemerslijst

Momenteel is er al wel een voorlopige deelnemerslijst gepubliceerd. Hierop zijn zowel diverse nationale toppers als erkende hardrijders uit de regio te vinden. Het aantal koppels in de categorieën Dames, Junioren en Ouder & Kind zijn duidelijk in de minderheid. De organisatie hoopt uiteindelijk in alle categorieën een voltallig podium te krijgen.

Inschrijven

Inschrijven voor de reservelijst kan nog tot en met 7 oktober 2023. Alle informatie vind je terug op www.koppeltijdrit.nl.

Vragen?

Mensen met vragen over hun inschrijving kunnen zich richten aan Ruben van Kempen via secretaris@twctverzetje.nl.

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.