Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nazomerprogramma

Inmiddels zit voor bijna iedereen de vakantie erop en moet iedereen weer naar school of naar het werk. Maar gelukkig hebben we een mooi nazomerprogramma voor zowel onze leden als de niet-leden.

Tijdrit Dijk

Komende twee weken staan meteen 2 activiteiten voor de wedstrijdrenners op het programma. We beginnen 3 september met de Tijdrit Dijk. De laatste individuele tijdrit en tijdrit voor het clubkampioenschap. Ook met deze tijdrit kan je als niet-lid mee doen. Aanmelden kan hier via twctverzetje.nl/aanmelden.

Ronde van Bemmel

Een week later staat de jaarlijkse Ronde van Bemmel op het programma. Voor de ronde hebben we een mooi programma. We starten om 11:00 uur met de jeugd (13 t/m15 jaar). En we eindigen met de amateurs om 18:00 uur.

Tussen de Tijdrit Dijk en de Ronde van Bemmel is op 5 september de Tijdrit Dijk voor de jeugdleden van TWC ‘t Verzetje.

Koppeltijdrit Bemmel

Als we meer richting de herfst gaan hebben we ook nog de traditionele koppeltijdrit als afsluiter van het seizoen op het programma staan. Voor onze leden hebben we een extra motivatie om weer in de winter te gaan trainen. Een snerttocht is een mooie reden na een korte winterstop weer de fiets te pakken.

Wij kijken uit na een mooi nazomerprogramma. 🤩 Ben jij er ook bij?!

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email
TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.