Zoek
Sluit dit zoekvak.

TWC ’t Verzetje organiseert wedstrijd binnen Hans van den Hengelcompetitie

Zoek jij de aanmelding voor de barbecue op 15 juni 2024? Meld je dan hier aan.

Jeugdrenners van TWC ’t Verzetje doen al jaren fanatiek mee aan de Hans van den Hengelcompetitie. Dit jaar organiseert TWC ’t Verzetje voor het eerst zelf ook een wedstrijd binnen deze competitie.

TWC ’t Verzetje organiseert een puntenkoers. Dit is een wedstrijdvorm waarvan de einduitslag opgemaakt wordt door optelling van door de renners verzamelde punten. Deze punten kunnen gewonnen worden tijdens meerdere (tussen)sprints.

Deze puntenkoers zal plaatsvinden op zondag 16 juni vanaf 10:00 uur ’s morgens op de skeelerbaan van BOD De Sprinters. Deelname staat open voor alle wielrenners uit de geboortejaren 2010 tot en met 2016 die in het bezit zijn van een start- of wedstrijdlicentie van de KNWU.

Het adres is van BOD De Sprinters is Drieske 7 in Bemmel. Hier is ruime parkeergelegenheid beschikbaar. Mocht de parkeerplaats vol zijn, dan kunnen deelnemers parkeren bij de carpoolparkeerplaats aan de Van Elkweg in Bemmel. Hiervandaan is het 5 minuten lopen naar de skeelerbaan.

De Hans van den Hengelcompetitie is een laagdrempelige competitie voor jeugdwielrenners in de regio Midden-Nederland. Meer informatie over deze competitie staat op http://knwumidden.nl/competities. Voor meer informatie over de puntenkoers op 16 juni kun je een mailtje sturen naar wedstrijden@twctverzetje.nl.

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.