Tycho Jansen ook te vinden in MTB-competitie

Afgelopen weekend werd Verzetje-lid Tycho Jansen 22e in de Veluwse MTB-competitie. Dit is een mountainbike-competitie die plaatsvindt op de Veluwe, van december tot februari. Hierbij worden er 9 wedstrijden verreden, waarbij je er aan minimaal 5 moet deelnemen om mee te doen in het eindklassement.

De 16-jarige Tycho Jansen wist zich afgelopen jaar ook al te mengen in het tijdrit-geweld tussen de senioren. Komend jaar kunnen de senioren dus serieus tegenstand verwachten van de alleskunner uit Bemmel.

Op onderstaande foto is bovendien te zien dat Tycho er als één van de eersten bij was om ons nieuwe wintertenue te testen.

Tycho was zelf ook te spreken over zijn presteren:

Tycho Jansen in Veluwse MTB-competitie 2021 - twctverzetje.nl

“Ik zit iedere keer in de middenmoot met de uitslagen maar er rijden ook mensen mee die een stuk ouder zijn. En een Nederlands kampioen rijdt ook bij mij mee. Ik ben wel trots op mijzelf dat ik bij deze twee wedstrijden pas in de laatste ronde op een ronde ben gezet door de koploper.” (Tycho Jansen)

Zijn enthousiasme straalt er vanaf. Hij roept anderen dan ook op om ook deel te nemen aan de Veluwse MTB-competitie.

Verzetje-leden kunnen deelnemen met hun NTFU-lidmaatschap, die inbegrepen is bij het lidmaatschap. Je betaalt bij deze competitie daarom alleen het iunschrijfgeld en voor een stuurbordje. In de zomer is er een soortgelijke competitie op de Veluwe.

Delen?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkedin

Door:

Ruben van Kempen

Ruben van Kempen

Bekijk meer van:

Andere nieuwsberichten

Werk in uitvoering

Momenteel wordt er nog gewerkt aan de ontwikkeling van deze website. Hierdoor is mogelijk niet alle informatie juist / volledig en werkt nog niet alles zoals ‘t moet.

Heb jij tips of ideeën voor de website?

Direct contact opnemen met de VCP

Het bericht dat je hieronder stuurt wordt alléén naar de vertrouwenscontactpersoon gestuurd. Dit bericht wordt vertrouwelijk behandeld. 

Jouw naam
Contactgegevens
Jouw bericht

Aanmelden als lid van TWC 't Verzetje

Adresgegevens*
Geboortedatum*
Contactgegevens
Heb je al een keer met onze clubkennis gemaakt?*
Ben je al lid van de NTFU?*
Bankrekening*
Ten name van*
Periodieke afschrijving*
Met welke vrijwilligerstaken zou je graag willen helpen?
Eventuele toelichting