Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

Onze club in het kort

Op deze pagina lees je meer over onze vereniging. Zoals over hoe we zijn ontstaan, wie de club bestuurt, wat we belangrijk vinden en wat er allemaal wordt georganiseerd.  

Ontstaan

TWC ‘t Verzetje is opgericht in 1975. Sindsdien heeft onze club zich ontwikkeld als veelzijdige thuisbasis voor zowel toer- als wedstrijdfietser. Met een voltallig ledenbestand dat (verplicht) is aangesloten bij de NTFU weten leden tijdens onze clubactiviteiten zeker dat ze goed verzekerd de weg op gaan met elkaar. Veiligheid en plezier staan bij altijd centraal.

In de loop der jaren is het aanbod van onze club met de tijd mee gegaan. Zo organiseren we al diverse jaren de Strava klimmerstrofee, wordt er in de winter wekelijks een meet-up georganiseerd via het platform Zwift en heeft de communicatie binnen onze club de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Op die manier sluit ons aanbod zo goed mogelijk aan op de behoefte van onze leden, die we overigens jaarlijks polsen.

Clubhuis

Onze eigen clubhuis fungeert bij de meeste clubactiviteiten als vaste vertrek- en aankomstlocatie. Ins ons clubhuis hebben we een kantine, spinningruimte, kleedruimtes, douches en nog veel meer. Doordeweeks wordt ons clubhuis overdag gebruikt door kinderopvang Zonnekinderen, zodat onze eigen thuisbasis maximaal wordt benut.

Leden

Ons ledenbestand telt ongeveer 200 leden, waarvan ongeveer 60 jeugdleden. Door een gevarieerd aanbod van activiteiten is er voor alle leeftijden en niveaus een passend aanbod binnen onze club.

Bestuur

TWC ‘t Verzetje heeft een Dagelijks Bestuur en een Algemeen Bestuur.

Het Dagelijkse Bestuur van TWC ‘t Verzetje bestaat uit 3 personen: de Voorzitter, Secretaris en Penningmeester. Zij zijn eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij onze club.

In het Algemeen Bestuur van TWC ‘t Verzetje bevinden zich daarnaast nog vijf andere bestuursleden. Zij zijn verantwoordelijk voor de onderdelen wedstrijden, jeugd, beheer, toercommissie en communicatie.

Kleding

Dankzij onze sponsoren rijden we tijdens onze clubactiviteiten in uniforme clubkleding. Onze leden kunnen deze kleding drie keer per jaar bestellen via de ingerichte webshop.

Activiteiten

Het aanbod van onze activiteiten is zeer divers. Bij TWC ‘t Verzetje organiseren we zowel activiteiten op als naast de fiets. Hierbij is er plek voor sportieve fietsers op alle niveaus. De bekendste activiteiten van TWC ‘t Verzetje zijn de Pukkeltocht, de Koppeltijdrit en de Ronde van Bemmel. Onze clubactiviteiten zijn er voor zowel racefiets, gravelbike, mountainbike als baanfiets. Je vindt ons brede aanbod aan activiteiten onder het kopje ‘activiteiten’. 

Communicatie

TWC ‘t Verzetje communiceert via diverse kanalen met haar leden. Zo wordt er maandelijks een nieuwsbrief gemaild, komt er vier keer per jaar een papieren clubblad uit, zijn leden onderdeel van een WhatsApp community en gebruiken we diverse besloten en openbare social media. Onze foto’s verzamelen we in de diverse albums op Flickr. Uiteraard plaatsen we ook regelmatig nieuwsberichten op onze website.

Daarnaast verspreiden we onze activiteiten en  nieuwsberichten ook via diverse andere externe mediakanalen, zoals Lingewaard in beweging, De Gelderlander en Fietssport.

Contact

Je kunt ons bereiken op verschillende manieren. Zo kun je contact opnemen via de website of een bericht sturen via social media.
Wil je graag lid worden van onze club? Je kunt je direct aanmelden via onze website.

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.