Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over 2 weken: Pukkeltocht 2022

Zondag 28 augustus 2022 wordt de Pukkeltocht voor de 40e keer georganiseerd. Deze volledig uitgepijlde toertocht leidt deelnemers over afwisselende routes van 90 en 120 kilometer. De start en finish is zoals ieder jaar bij het clubhuis van TWC ‘t Verzetje.

Op de routes krijgen deelnemers diverse uitdagende beklimmingen voorgeschoteld. Zo zal je wielerhart letterlijk en figuurlijk sneller gaan kloppen van de Oude Holleweg, de meest uitdagende klim in dit deel van Nederland. Met stijgingspercentages tot 13% kan deze beklimming zelfs de concurrentie aan met Zuid-Limburgse toppers. Andere verleidelijke trajecten op het parcours zijn de Ubbergse Holleweg en de Zevenheuvelweg.

Naast klimmen is het op de routes van 90 en 120 kilometer ook lekker toeren over de Waaldijk, door de Ooijpolder en te midden van de Hatertse Vennen. Op die manier brengen de routes het mooiste van deze regio samen en worden deelnemers tijdens de Pukkeltocht beloond met zeer afwisselende routes. Onderweg zijn er ook pauzeplekken aanwezig. Daarnaast staat er op diverse plekken op de routes een fotograaf klaar voor een actiefoto. Deelnemers krijgen deze gratis aangeboden.

De Pukkeltocht start en eindigt bij het clubhuis van TWC ’t Verzetje, waar kleedruimten, douches, toiletten en voldoende parkeergelegenheid aanwezig zijn. Tevens is er een servicepunt van Cyclon aanwezig bij het clubhuis aan de Sportlaan 1b in Bemmel. Starten is voor beide afstanden mogelijk tussen 8:30 en 11:00 uur.

Meer informatie en inschrijven via www.pukkeltocht.nl.

Tags:

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email
TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.