Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sponsoren

Dankzij onze sponsoren betalen onze leden een aantrekkelijk tarief voor de clubkleding, bieden we gerichte (jeugd)trainingen aan en kunnen we blijven investeren in de toekomst van onze club. We zijn dan ook verheugd dat onze bestaande sponsoren ons ook in 2024 blijven steunen en dat we ook een nieuwe sponsor aan ons hebben verbonden. Het mag geen verrassing zijn, dat wij hier heel blij mee zijn en dat wij uitkijken naar een weer een mooi fietsjaar.

Sponsoren blijven onze vereniging trouw

Een aantal bedrijven sponsort ons alle jaren trouw. Biketotaal Ouwerling ‘de Fietsspecialist’Frans Knorth Makelaardij en Weijerseikhout hebben recentelijk het aflopend contract met een jaar verlengd. Samen met schildersbedrijf Harry Matthijssen en DERON medical sleep solutions, waarvan de contracten nog doorlopen tot en met 2025, sieren zij ook in 2024 weer onze clubkleding. Ook Fietstech heeft aangegeven onze vereniging met betrekking tot onze jeugdactiviteiten dit jaar te blijven steunen.

DKA verbindt naam aan Pukkeltocht

Met ingang van 1 januari 2024 heeft De Kempenaer advocaten haar naam verbonden aan onze Pukkeltocht. Voor een periode van 3 jaar staat de naam “De Kempenaer Pukkeltocht” op ons affiche. Wij zijn zeer verheugd over deze samenwerking en de steun en betrokkenheid die de Kempenaer advocaten daarmee aan onze vereniging geeft. Hiermee kunnen wij verder werken om ‘De Kempenaer Pukkeltocht’ nog mooier neer te zetten.

Tags:

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.