Zoek
Sluit dit zoekvak.

Anderen leren fietsen?

In Nederland wordt het ons met de paplepel ingegoten: leren fietsen. We fietsen naar school, naar het werk, doen boodschappen met de fiets en maken uitstapjes. Toch is dat niet voor iedereen even vanzelfsprekend.

Mensen die vanuit het buitenland naar Nederland komen kunnen vaak nog niet fietsen, maar willen dit wel graag leren. Zo ook in de Gemeente Lingewaard. Daarom geven vrijwilligers van de Gemeente Lingewaard fietsles aan vluchtelingen. Zowel jongeren, volwassenen als senioren leren graag goed en veilig fietsen, zoals we dat in Nederland gewend zijn.

Doordat er meer vluchtelingen in de Gemeente Lingewaard zijn komen wonen is ook de vraag naar fietsles gegroeid. Momenteel is er zelfs een wachtlijst voor mensen die willen leren fietsen. Vluchtelingenwerk Lingewaard is daarom op zoek naar nieuwe mensen die op donderdagmorgen fietsles willen geven aan deze vluchtelingen.

Wil jij vluchtelingen helpen fietsen? Neem dan contact op met de Gemeente Lingewaard 06-51143782. Zie ook Lingewaard in beweging.

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.