Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geslaagde 40e Pukkeltocht verreden

Vandaag werd onder 🌞 heerlijke fietsomstandigheden de veertigste editie van de Pukkeltocht verreden. In totaal genoten ruim 250 deelnemers van de rust, de ruimte en uiteraard de pukkels onderweg. 💪

Graag willen we alle deelnemers bedanken voor aanwezigheid. De reacties na afloop bij ons clubhuis waren mooi om te mogen ontvangen, ondanks dat er hier en daar nog wat verwarring was over de route.

👏 Ook de vrijwilligers willen we hartelijk bedanken voor hun inzet. Bij de promotie, bij de inschrijftafel, tijdens het uitzetten controleren en opruimen van de route, en al die andere plekken waar zij actief waren (en sommige nog steeds zijn!).

📷 Nagenieten kan dankzij diverse fotografen die we langs de routes hadden gepositioneerd. Zo bedanken we Hennie van Diest (Lingewaard in Beweging), Mirtes foto’s, Chris Burgemeester en Ruben van Kempen (Wielercafes) voor hun inzet. Alle foto’s worden de komende dagen verzameld in één album op https://www.flickr.com/photos/twctverzetje/albums/72177720301629370.

⭐⭐⭐⭐⭐ Een korte beoordeling over de Pukkeltocht 2022 kun je achterlaten via de mail die alle deelnemers vanavond ontvangen, en via https://www.fietssport.nl/toertochten/53565#reviews.

Wij hopen dat jullie dat net zo hebben genoten van deze 40e Pukkeltocht als wij en zien jullie graag volgend jaar weer terug! 🥰

Categorie:

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.