Search
Close this search box.

Jeugdleden actief in Veluwse Wintercompetitie

De voormalige zandafgraving op de Goudsberg lokt jaarlijks hordes mountainbikers naar Lunteren. Vorig weekend nog voor de Veluwse Wintercompetitie.

Dat is niet voor niets. Er liggen ook uitdagende singletracks, zoals het zo mooi heet. Anders gezegd: op die smalle paden heb je alle stuurmanskunsten onderweg hard nodig. Om niet buiten het begaanbare pad te belanden.

Eerder las je al over Tycho Jansen in deze Veluwe MTB-competitie. Dit nieuwsbericht vind je hier.

Tycho Jansen tijdens Veluwe MTB-competitie 2023 - TWC 't Verzetje
foto: Herman Stöver / De Gelderlander

Nadat afgelopen weekend ook Verzetje-leden Jelte Kuster en Ruben ter Waarbeek weer in actie kwamen bleef dit niet onopgemerkt bij De Gelderlander. Het nieuwsbericht van deze provinciale krant lees je hier. Foto’s van deze wedstrijd zijn gemaakt door 21adventures.nl en vind je hier terug.

Zaterdag 18 februari zullen de heren nog voor een laatste keer in actie komen, tijdens de de finalewedstrijd van de Veluwse MTB Competitie.

Wil je ze komen aanmoedigen? Reis a.s. zaterdag dan af naar het Anne Terpstra bikepark in Apeldoorn. Mountainbike club Bar End ontvangt je graag op deze dag en heeft veel vrijwilligers op de been om er een mooie finale wedstrijd van te maken. Naast de finalewedstijd zal ook de ontknoping van de competitie plaatsvinden. Genoeg reden dus om al je familieleden en vrienden op te trommelen om bij deze dag aanwezig te zijn.

Alle informatie over deze finalewedstrijd vind je op mtb-competitie.nl.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.