Zoek
Sluit dit zoekvak.

Laatste tussenstand Klimmerstrofee

De einddatum van de Klimmerstrofee 2023 is 1 oktober. Met nog dik twee weken te gaan is dit de laatste tussenstand. Er zijn veel veranderingen geweest, de bezetting van maar liefst zeven van de negen podiumplekken is gewijzigd ten opzichte van de stand van augustus. Dat belooft veel voor de finale! In deze nieuwe stand zijn verbeterde tijden weergegeven op een groene achtergrond en hoe donkerder groen, hoe groter de verbetering. Veel plezier met klimmen en het verbeteren van je eigen tijden!

Junioren

Bij de junioren is het ontzettend spannend. Jelte, Hein en Yordi staan binnen een handjevol seconden. Jelte is van plek 3 naar plek 1 gegaan door zijn tijd op de Derdebaan met 10 seconden te verbeteren. Alles is nog mogelijk. Komt er een onverwachte aanval uit het achterveld? Of doen Hein en Yordi nog een aanval op die felbegeerde trui met je naam erop als winnaar van de Klimmerstrofee 2023?

Dames

Fabiola heeft nu alle drie klimmetjes gereden en staat meteen op kop. Ieke en Laura zijn dus gezakt en staan nu op plek 2 en 3.  Zijn de kaarten geschud of komt er nog een aanval op de podiumplekken?

Heren

Martijn heeft zijn tijd op de Hohldörn en de Beekmansdalseweg verbeterd en staat stevig in de top 10. Emile (Herr Jansen) is met stip binnengekomen in de lijst op plek 3. Henri heeft zijn tijden verbeterd en de achterstand onder de minuut gebracht, maar het gat is enorm. We kunnen wel stellen dat Tycho stevig in de hot seat zit.

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.