Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tussenstand Klimmerstrofee 2023

Hierbij de eerste tussenstand van de Strava Klimmerstrofee. Er zijn al mooie tijden neergezet. Kijk maar eens naar Tycho die met bijna 27 km/u de Beekmansdalseweg op knalt. Op de tijden kan je vertrouwen, maar de junioren zijn weer een jaartje ouder dus in de categorie-indeling kan nog een rectificatie komen.
In de tussenstand zie je ook alle gereden tijden op elk van de klimmetjes. Om in het algemeen klassement te worden opgenomen, moet je alle 3 de klimmetjes dit jaar hebben gereden.

Dames

Junioren

Senioren

Meedoen is belangrijker dan winnen

42 Verzetje-leden hebben al één of meer van de drie klimmetjes gereden. We kijken echter niet alleen naar de top van het klassement, we hopen dat veel leden de klimmetjes op zoeken op een van hun tochten en plezier beleven aan het klimmen. Zet voor jezelf een tijd neer en daag jezelf uit om je eigen tijd te verbeteren. En hoe groter het algemeen klassement, hoe leuker!

Ja, ik wil ook meedoen!

Wil jij ook meedoen? Ga dan naar de pagina van de Strava Klimmerstrofee. Je vindt hier de drie segmenten, maar ook het gpx bestand van een mooie route van zo’n 50km vanaf het clubhuis waarin ze alle drie zijn opgenomen.

Veel plezier!

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.