Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nog een maand te gaan voor de Klimmerstrofee!

Afgelopen maand is er flink geklommen, 34 rijders hebben inmiddels alle 3 klimmetjes gedaan. Dit keer zijn de standen uitgesplitst naar categorie. Hierbij zie je nu per segment en in het algemeen klassement direct wat jouw achterstand en positie is in jouw categorie. Ook zie je in één oogopslag of je bent gestegen, gedaald of – zoals bij flink wat senioren het geval is – nieuw binnen gekomen bent in het klassement.

28 augustus hebben we de Pukkeltocht gehad, dus de klimmersbenen zijn nu goed getraind. Dus veel plezier en succes met klimmen. Hieronder de huidige standen en ik ben nu al benieuwd hoe de stand er over twee weken uit ziet!

Dames

Bij de dames is het spannend. We hebben een nieuwe leidster! Nummer 1 en 2 van de vorige stand wisselen van kop: Bea neemt de leiding over van Christina. Ieke lijkt plek 3 stevig in handen te hebben. Gaat Christina nog een poging doen om plek 1 terug te krijgen of zijn er wellicht nog andere kapers op de kust?

Stand Dames per 1-9-’22

Junioren

Bij de junioren zijn er geen veranderingen. Niet in positie, maar er zijn ook geen tijden aangescherpt. Yordi, Tycho en Daan bezetten dus momenteel nog steeds de ereplaatsen. Dit moet haast wel de stilte voor de storm zijn, zeker in de familie Jansen. Wordt Yordi nog uitgedaagd?

Stand Junioren per 1-9-’22

Heren

Bij de senioren zijn er veel nieuwe binnenkomers. Steven komt met stip binnen op plek 3. Ook Gerrit en Wouter komen de top 10 binnen en hebben de ereplaatsen in het zicht.

Stand Heren per 1-9-’22

Volgende update over twee weken

Nu de eindstreep nadert zal ik vaker een update publiceren. De volgende update staat gepland voor half september!

Deel dit bericht:

WhatsApp
Facebook
Email

Soortgelijke nieuwsberichten

Laatste nieuwsberichten

TWC 't Verzetje maakt gebruik van cookies

Door verder te gaan ga je akkoord met ons cookiebeleid.
Meer uitleg vind je in onze pivacyverklaring.